به گزارش ایرنا، علیرضا زمانی راد روز یکشنبه در کارگروه اشتغال بانوان شورای اسلامی شهرستان دزفول در سالن جلسات این شورا افزود: ایجاد تحول در اشتغال شهرها و روستاهای تابعه دزفول مورد تاکید شورای شهرستان است.
وی ادامه داد: شورای شهرستان به دنبال موازی کاری نیست بلکه به دنبال رفع خلاهای بخش اشتغال در روستاها و شهرهای تابعه دزفول است.
زمانی راد با بیان اینکه بانوان کارآفرین زیادی در سطح شهرها و روستاهای تابعه وجود دارد، اظهارکرد: پیگیری برگزاری شورای اشتغال شهرستان در بخشداریها و دهیاریها به طور ویژه توسط شورای شهرستان دنبال میشود چرا که میتواند موجب تحول در اشتغال روستاها و شهرهای تابعه دزفول شود.
برخی تسهیلات خوداشتغالی صرف خرید خودرو شده است
رییس شورای اسلامی شهرستان دزفول گفت: برخی تسهیلات خوداشتغالی پرداخت شده در دزفول منجر به ایجاد شغل نشده بلکه صرف خرید خودرو و لوازم خانه توسط دریافت کنندگان این تسهیلات شده است که نظارت و صحت سنجی بیشتر در پرداخت این تسهیلات ضروری است.
وی با بیان اینکه ملاک پرداخت تسهیلات خوداشتغالی باید آموزشهای فنی و حرفهای باشد، افزود: نهادهای مختلف از جمله بسیج سازندگی، فنی حرفهای و کمیته امداد در بخش آموزش و مهارت آموزی در دزفول مشغول فعالیت هستند که انجام کار منسجم و مشترک میان این دستگاه موجب حذف موازی کاری و تحول در این زمینه میشود.
زمانی راد تصریح کرد: کارگاههای مختلف آموزشی در رشتههای خوداشتغالی خاص بانوان در دزفول وجود دارد که استفاده از این ظرفیت برای توانمندسازی بانوان روستاها و شهرهای تابعه مورد تاکید است.
شورای شهرستان دزفول به دنبال موازی کاری در زمینه اشتغال نیست
رییس شورای اسلامی شهرستان دزفول ایجاد بازارچه خوداشتغالی برای عرضه تولیدات بانوان فعال در این زمینه اشتغال در دزفول را مورد تاکید قرار داد و گفت: گسترش آموزشهای فنی و حرفهای نقش مهمی در ایجاد اشتغال در روستاهای دزفول خواهد داشت.
وی افزود: شورای شهرستان به دنبال خودنمایی و یا انجام کارهای موازی در بخش اشتغال نیست بلکه به دلیل ظرفیتهای خاص شورای شهرستان، ورود این شورای فرادست برای گره گشایی از موانع اشتغال در روستاها و شهرهای تابعه، تحول در اشتغال زایی شهرستان را تسهیل میکند.
زمانی راد ادامه داد: کارگاههای متعدد و پراکنده در شهرستان دزفول وجود دارد که هم افزایی میان آنها و ایجاد حلقههای مفقوده از تولید تا بازار فروش امکان جهش در تولید و صادرات را در این شهرستان ایجاد میکند.
ظرفیت اشتغالزایی در روستاها فراهم تر از شهر است
رئیس شورای اسلامی شهرستان دزفول تولید، آموزش و فروش را سه رکن اساسی و مهم اشتغال دانست و گفت: ایجاد شرکتهای تعاونی، احداث بازارچه عرضه محصولات خوداشتغالی و توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در بخشها و روستاهای دزفول از جمله مواردی است که بررسی کارشناسی ایجاد آنها در دستور کار است.
وی افزود: ظرفیت اشتغالزایی در روستاها بسیار فراهم تر از شهر است به همین دلیل توجه به اشتغال در روستاها با سرعت بیشتری محقق میشود ضمن اینکه بسیاری از موانع و محدودیتهای ایجاد اشتغال در شهر، در روستاها وجود ندارد.
به گزارش ایرنا، میزان تعهد اشتغال خوزستان در سال جاری ایجاد ۶۳ هزار فرصت شغلی توسط ۳۹ دستگاه است که براساس اعلام مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از ابتدای امسال تا اواخر مهرماه بیش از ۴۰ هزار فرصت شغلی توسط دستگاههای اجرایی استان ایجاد شده است.
سهم تعیین شده برای دزفول ایجاد پنج هزار فرصت شغلی در سال جاری است.
جمعیت شهرستان دزفول با روندی رو به افزایش براساس آخرین سرشماری در سال ۹۵ بالغ بر ۴۴۵ هزار نفر، سیامین شهرستان پرجمعیت کشور و دومین شهرستان پرجمعیت خوزستان است.
شهرستان دزفول دارای چهار بخش مرکزی، چغامیش، سردشت و شهیون و ۱۲ شهر است. شهرهای صفی آباد، شمس آباد، حمزه، میانرود، امام، سالند، دزفول، سیاه منصور، چغامیش، شهیون، منتظران و جندی شاپور شهرهای تابعه شهرستان دزفول هستند.
نظر شما