به گزارش ایرنا، بیست و یکمین روز از آبان ۱۴۰۲ با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که روی خروجی سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا منتشر شد. گزیده این اخبار را میتوانید در ادامه بخوانید.
تسهیلگران ازدواج چگونه قلبها را پیوند میزنند؟/۶ ماه فرصت برای آشنایی کافیست
فرقی ندارد که دختر باشید یا پسر؛ برای شروع یک ارتباط انسانی که به سنت حسنه ازدواج ختم شود، نیاز به یک آشنایی اولیه است که کلید آن می تواند در فضای خانوادگی، محیط دانشگاه و محل کار، اینترنت و فضای مجازی و حتی معارفه دوستان و آشنایان زده شود.
به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا - «هیچ بنایی بنیان نهاده نشد که نزد خدا محبوبتر از ازدواج باشد» این فرموده پیامبر اکرم (ص) نشان از اهمیت ازدواج دارد؛ موضوعی که در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز به آن اشاره شده و در برنامه هفتم توسعه نیز مسئولیتهایی در راستای تسهیل ازدواج بر عهده دولت قرار داده شده است؛ اما آیا ازدواج امری دستوری است و آیا جوانان امروز زیر بار ازدواج دستوری می روند؟ادامه این گزارش تحلیلی را اینجا بخوانید.
ایران یکی از کشورهای پیشرو در جراحی تعویض مفصل
افشین طاهری اعظم دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا گفت: شرایط جراحی تعویض مفصل در کشورمان نه تنها از نرم جهانی پایینتر نیست بلکه با بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا برابری کرده و یا حتی پیشروتر نیز هستیم و در بالاترین سطح کیفی جهانی قرار داریم.
وی افزود: علم جراحی لگن بسیار پیشرفته است ضمن اینکه مراکز تعویض مفصل لگن پروتکلهای ویژهای دارند که بیماران با کمترین مشکل این جراحی را انجام میدهند.ادامه این مصاحبه اختصاصی را اینجا بخوانید.
ورود بیش از یک میلیون قوطی شیرخشک به بازار طی ۲۴ ساعت آینده
سجاد اسماعیلی مشاور رییس سازمان غذا و دارو از ورود یک میلیون و ۱۰۰ هزار قوطی شیرخشک دپو شده در گمرک به بازار طی ۲۴ ساعت آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۱۰۰ هزار عدد قوطی شیرخشک در گمرک است و با توجه به پاسخ آزمایشهای کیفی که آمده است، این شیرخشکها نهایتا طی ۲۴ ساعت آینده از گمرک ترخیص و سریعا وارد بازار شیرخشک کشور میشود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
مجازات «تعطیلی موقت داروخانه» از نظامنامه توزیع و عرضه دارو حذف شد
هیات عمومی دیوان عدالت اداری مقرر کرد که «تعطیلی موقت داروخانهها» از مجازات های تعیین شده برای متخلفان از نظام نام توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل در داروخانهها حذف شود.
به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت شهریور ماه سال ۹۹ ضوابط نظام توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل در داروخانه را که به تعیین و اعمال مجازات از سوی کمیسیون تشخیص امور مربوط به داروخانهها و شرکتهای توزیعکننده دارو اختصاص دارد. ماده ۹ این ضوابط به نحوه برخورد با تخلفات داروخانه ها و شرکت های پخش اختصاص داشت که تنبیهاتی از «اخطار کتبی» تا «تعطیلی موقت داروخانه» را در بر می گیرد. ادامه این گزارش تحلیلی را اینجا بخوانید.
هشدار مسمومیت کشنده با گیاهان «دیفن باخیا و خرزهره» برای کودکان
کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاعرسانی فرآوردههای سلامت سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مسمومیتهای اتفاقی در یک سال و نیم اخیر بر لزوم مراقبت از کودکان در برابر برخی گیاهان آپارتمانی از جمله " دیفن باخیا و خرزهره "تاکید کرد.
راضیه کشاورز گفت: برخی از گیاهان آپارتمانی که ظاهر زیبایی دارند موجب جلب توجه کودکان شده و با خوردن قسمتی از آن گیاه توسط کودک باعث مسمومیت و حتی مرگ آنها می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
محتوای کتابهای درسی براساس جنسیت دختر و پسر متفاوت باشد
وزیر آموزش و پرورش گفت: براساس سند تحول بنیادین کتابهای درسی باید نسبت به جنسیت دختر و پسر محتوایی متفاوت داشته باشد.
رضامراد صحرایی در آیین اختتامیه جشنواره ملی «بهیندخت» افزود: سه نظر درباره زنان و دختران در جهان هست که زن و دختر را در حاشیه میبیند و نقشی به او نمیدهد، دیدگاه دوم زن را فعال میداند اما مایه انحطاط مقام زن شده چراکه فمنسیت است و در آغاز پاسخی به ظلم مردان به زنان بود اما بعدا مشخص شد که دیدگاهی منحرف است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
شارژ ۷۰۰ میلیون تومانی کمیته امداد برای مادران شیرده تهرانی
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان تهران با تاکید بر خدمات کمیته امداد به مادران باردار و شیرده دچار سوء تغذیه، گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بن کارت مادران باردار و شیرده مشمول و نیازمند دریافت خدمات بهبود تغذیهای در استان تهران با اعتباری بیش از ۷۰۰ میلیون تومان شارژ شده است.
جهانبخش مرادی در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه یکی از خدمات این نهاد کمک به رفع سوء تغذیه مادران باردار و شیرده است، افزود: کمک به رفع سوء تغذیه زنان باردار و شیرده با همکاری و مشارکت کمیته امداد و معاونت امور بهداشتی دانشگاه های شهید بهشتی، ایران و تهران و بنیاد علوی اجرایی می شود.ادامه این مصاحبه اختصاصی را اینجا بخوانید.
۳۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در کسبو کارهای اجتماعی انجام میشود
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی نوآوری اجتماعی گفت از سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد تومانی برای کسب و کارهای نوپا در حوزه نوآوری های اجتماعی و پرداخت ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات در این زمینه خبر داد.
علی اصغر سعدآبادی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا اظهار داشت: تسهیلات پرداختی به کسب و کارهای اجتماعی به دو روش به افراد حقیقی و حقوقی پرداخت می شود؛ به طوری که افراد حقیقی این تسهیلات را برای بازه زمانی یکساله و با سود پنج درصد و تا سقف یک میلیارد تومان دریافت می کنند.ادامه مصاحبه اختصاصی را اینجا بخوانید.
١٧ آذرماه آزمون استخدامی دولت برگزار می شود
معاون رییس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: ١٧ آذرماه امسال آزمون سراسری استخدامی در کشور برگزار می شود.
میثم لطیفی در جشنواره شهید رجایی که در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، افزود: جشنواره شهید رجایی فرصتی برای بازنگری به عملکردهاست و علت اینکه نام شهید رجایی را بر این جشنواره گذاشته شد، این است که یکی از پررنگ ترین ویژگیهای این شهید، خدمت رسانی به مردم بود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
اما و اگرهای دارویار برای داروخانهها؛ تغییر مسیر یارانه مشکل را حل میکند؟
طرح «دارویار» که با هدف ساماندهی ارز دارو، جلوگیری از قاچاق و انتقال یارانه دارو به مصرف کننده اجرایی شد، اکنون به گفته داروخانه داران، سبب تشدید مطالبات آنان از سازمانهای بیمهگر شده و آنان را سرگردان کرده است.
طرح دارویار از تیرماه سال گذشته و بر اساس تکلیفی که قانون بودجه برای ساماندهی یارانه دارو برعهده دولت گذاشته بود تا این یارانه را به طور مستقیم به مصرف کننده نهایی برساند، در کشور اجرایی شد؛ در این طرح قرار بود قیمت اقلام دارویی به سمت واقعی شدن سوق یابد و در عوض شرکت های بیمه یارانه دارویی را پوشش دهند تا میزان پرداختی از جیب بیمار افزایش نیابد.ادامه گزارش تحلیلی را اینجا بخوانید.
نظر شما