به گزارش ایرنا، محمدمهدی فداکار روز یکشنبه در دیدار رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در محل استانداری کرمان افزود: بخش خصوصی بهتر می تواند از ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه ای استفاده کند، زیرا وقت و هزینه ای برای هدر دادن ندارد.
وی با اشاره به تفاهم نامه ایجاد نخستین کنسرسیوم اشتغال ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای کرمان طی امروز بیان کرد: اگر در تجربه اول موفق باشیم شرکتها و صنایع نیز از این طرح استقبال مناسبی خواهند کرد.
استاندار کرمان بیان کرد: استان کرمان با ظرفیت ها گوناگون صنعتی به نیروی کار ماهر نیاز دارد و برای تربیت این نیروی ماهر دانشگاه فنی و حرفهای میتواند کمک کند.
وی اظهارداشت: پیگری میکنیم تا در مراکز شهرستانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمان که مشکل دارند، از ظرفیت های مولد سازی و سایر امکانات موجود استفاده شود.
کمک ۶ هزار میلیارد ریالی خیران به دانشگاه فنی و حرفه ای
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور نیز گفت: امروز کار بی نظیری در آموزش های فنی و حرفه ای در کشور به صورت پایلوت(نمونه) در استان کرمان آغاز شد که برای دانشگاه و استان برد برد است.
عرفان خسرویان افزود: زنجیره های صنعتی نیاز به نیروهای تکنیکی و فنی دارند که در دانشگاه های نظری تربیت نمی شوند و این چالشی برای بازار کار است.
وی تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفهای میزبان ۲۰۰ هزار دانشجوی دولتی به صورت حضوری است و تنها دانشگاه نظام آموزش های مهارتی دولتی هستیم که متحمل هزینه های زیادی می شویم اما این آموزش سرمایه گذاری است.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: اگر ۲ سال آموزش باکیفیت ارائه دهیم ۳۰ سال فرد به عنوان متخصص به کشور خدمترسانی میکند و به سمت تقاضای بازار محور می رویم.
وی خاطرنشان کرد: در ۲ سال گذشته خیران حدود ۶ هزار میلیارد ریال در حوزه فنی و حرفه ای سرمایه گذاری کرده اند، اما در برخی نقاط هنوز اوضاع مناسب نیست و حاضر هستیم امکانات و زیر ساخت های اضافی سایر موسسه های آموزشی را در اختیار بگیریم.
خسرویان ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان تنها نهاد و سازمانی است که مجوز تایید صلاحیت حرفهای را برای سایر ارگان ها و بخش خصوصی صادر میکند.
وی اظهار داشت: پروژههای عمرانی دانشگاه فنی و حرفهای با بودجه جاری تا ۲۰ سال آینده تکمیل نمیشود، بنابراین باید اعتباری از محل مصوبات سفر رییس جمهور و سایر موارد به دانشگاه اختصاص یابد تا با این اقدام طی ۲ سال آینده تحولی در اشتغال شاهد باشیم.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: سهم آموزش های فنی حرفه ای از ۳۰ درصد به ۴۰ درصد افزایش یافته و بهترین حوزه برای هزینه منابع اشتغال، دانشگاه فنی و حرفه ای است لذا باید این حوزه را هر چه بیشتر تقویت کنیم.
نظر شما