روایت سی ان ان از شرایط "فاجعه بار" بیمارستان الشفای غزه

نیویورک – ایرنا- بیمارستان الشفای غزه که این روزها به دلیل بمباران های پی در پی  رژیم اسرائیل با ادعا و بهانه های این رژیم در کانون توجهات جهانی قرار گرفته است، به روایت شبکه سی ان ان آمریکا به نقل از مدیر این بیمارستان، شرایط داخل آن فاجعه بار است و فعالیت واحدهای ضروری متوقف شده اند.

به گزارش ایرنا، محمد ابوسلمیه رئیس بیمارستان الشفا غزه روز دوشنبه به وقت محلی به شبکه خبری سی ان ان آمریکا نزدیک به دولت جو بایدن که حامی سرسخت رژیم اسرائیل سات، گفت که شرایط داخل این بیمارستان "فاجعه بار" است و فعالیت های واحدهای ضروری متوقف شده اند

ابوسلمیه گفت که در حال حاضر حدود ۷ هزار نفر به همراه یک هزار و ۵۰۰ بیمار و کادر پزشکی در بیمارستان پناه گرفته اند.

وی افزود: این بیمارستان از ارتش اسرائیل درخواست کرده است که در هر ساعت ۶۰۰ لیتر سوخت برای تامین انرژی ژنراتورها ارایه دهد، اما ارتش اسرائیل هنوز پاسخی نداده است.

روز یکشنبه ارتش اسرائیل با بیان اینکه ادعا که ۳۰۰ لیتر سوخت در ورودی مجتمع بیمارستانی گذاشته است، مدعی شد حماس از ارائه آن به بیمارستان جلوگیری کرده است.

ابو سلمیه به تلویزیون العربی گفته بود که کارکنان به دلیل ترس زیاد برای دریافت این سوخت بیرون نرفته اند.

حالا او به سی‌ان‌ان می گوید : «ما به ارتش اسرائیل گفتیم که ۳۰۰ لیتر سوخت داده شده تنها برای فعالیت ۳۰ دقیقه بیمارستان کافی است.»

ابو سلمیه گفت: "دیگر آب، غذا، شیر برای کودکان و نوزادان وجود ندارد. وضعیت در بیمارستان فاجعه بار است."

بیمارستان الشفا زیر نظر وزارت بهداشت غزه بوده که تحت کنترل حماس است. اسرائیل مدعی است که حماس مقر خود را در زیر ساختمان بیمارستان مستقر کرده است. پزشکان بیمارستان و حماس، این ادعا را رد کرده اند.

«تدروس ادهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: سازمان جهانی بهداشت توانسته با متخصصان بهداشتی در بیمارستان الشفا در غزه تماس گرفته و اطلاع یافته که این بیمارستان علاوه بر قطعی اینترنت در سه روز گذشته، اکنون آب و برق نیز ندارد که این مسأله به شدت توان ما برای ارائه کمک‌های بهداشتی اساسی و کلیدی را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

وی همچنین نسبت به تبادل آتش در منطقه ابراز تاسف کرد و گفت که این مسأله به صورت قابل توجهی کشته شدن افراد را افزایش می‌دهد. جهان نمی‌تواند در حالی سکوت کند که بیمارستان‌ها که باید محلی امن باشند، به محلی برای مرگ، یأس و ویرانی تبدیل شوند.

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: بیمارستان‌ شفا و اطراف آن و دیگر بیمارستان‌های نوار غزه هدف مستقیم و مداوم حملات و بمباران ارتش رژیم اسرائیل قرار می‌گیرند. رژیم اسرائیل مدعی است که برخی از اعضای حماس در این بیمارستان‌ها پناه گرفته‌اند، این درحالی است که این گروه در نوبت‌های مختلف این ادعا را رد و آن را بهانه تل آویو برای حمله به مراکز بهداشتی و غیر نظامی می‌داند.

«می الکیله» وزیر بهداشت فلسطین نیز یکشنبه شب گفت که اسرائیل در بیمارستان‌های نوار غزه به ویژه در مجتمع بهداشتی شفا که محاصره شده، دست به جنایت می‌زند.

الکیله در بیانیه ای مطبوعاتی افزود: ارتش اسرائیل بیماران و مجروحان را به خیابان‌ها و برای مرگ حتمی فراری می‌دهد، این اقدام را نمی‌توان تخلیه نامید، بلکه بیرون راندن به همراه تهدید به زور سلاح است.

حمله بی‌سابقه رژیم صهیونیستی به نوار غزه که از ۱۵ مهرماه آغاز شده تاکنون بیش از ۱۱ هزار شهید و ۲۸ هزار زخمی برجای گذاشته که بیشتر آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha