به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد نجفی» روز سهشنبه در جلسه بررسی راهکارهای مبارزه با قاچاق سوخت در پایانه مرز رسمی پرویزخان با حضور مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کرمانشاه و جمعی از متولیان، افزود: مقابله قاطع با قاچاق سوخت در قصرشیرین به شدت اجرا و عملیاتی می شود.
وی اظهار کرد: طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مقابله با پدیده قاچاق با همکاری دستگاههای امنیتی و انتظامی طی روزهای گذشته در قصرشیرین به خوبی اجرا شد و تعدادی از عوامل مهم که در امر قاچاق سوخت در مرز پرویزخان نقش داشتند، دستگیر شدند.
سرپرست فرمانداری قصرشیرین در ادامه گفت: روز گذشته بیش از ۶۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از قاچاقچیان سوخت کشف و توقیف شد و شرایطی فراهم می کنیم که مجالی برای فعالیت قاچاق در شهرستان فراهم نشود و با هر گونه تخلفی با قدرت برخورد خواهد شد.
وی اضافه کرد: همه موظف هستند اجرای مصوبه های نشست مقابله با قاچاق سوخت را در دستور کار قرار داده و تلاش می کنیم دست تمام قاچاقچیان سوخت از این شهرستان قطع شود.
سرپرست اداره کل گمرک پرویزخان هم در این جلسه گفت: مبارزه با قاچاق سوخت از سیاستهای اصلی گمرک است و برای این کار تمام تلاش خود را خواهیم کرد.
«رضا قربانی» افزود: کنترل مبادی ورودی گمرک در پرویرخان تقویت می شود و تیم بازرسی برای این کار ایجاد خواهد شد تا اقدام های لازم برای هر گونه تخلف در زمینه قاچاق سوخت انجام دهند.
وی گفت: پرویزخان از مرزهای مهم و استراتژیک کشور در مبادلات تجاری با کشور عراق است و تلاش میکنیم شاهد افزایش رونق اقتصادی در این مرز باشیم.
به گزارش ایرنا، حجم تجارت خارجی مرز رسمی پرویزخان از ابتدای امسال تاکنون به بیش از سه میلیارد و ۷۲ میلیون دلار رسید که در تاریخ مبادلات این منطقه و حتی گمرکات استان کرمانشاه سابقه نداشته است.
در سال ۱۴۰۱ جمهوری اسلامی ایران از طریق مرزهای زمینی خود ۶ میلیارد و ۴۹۳ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۲ دلار کالا به وزن ۱۶ میلیون و ۸۸۳ هزارو ۵۹۷ تن به کشور عراق صادرات داشت که سهم استان کرمانشاه ۲ میلیارد و ۶۷۳ میلیون و هفت هزار و ۹۸۸ دلار کالا با وزن ۶ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۵۷۷ تن بود و در این بین پرویزخان بیشترین سهم را به خود اختصاص داد.
شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد و مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام میشود.
عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام میشود.
مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری قصرشیرین دارای بزرگترین پایانه زمینی بین المللی خاورمیانه است.
نظر شما