۲۳ آبان ۱۴۰۲، ۲۳:۵۰
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85291469
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بورل: نمی‌دانم آینده کمک آمریکا به اوکراین چه خواهد شد

تهران-ایرنا- جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه گفت که نمی‌داند اگر آمریکا کمک‌های نظامی خود به اوکراین را در سال آینده قطع کند، چه اتفاقی خواهد افتاد.

به گزارش سه شنبه شب ایرنا از "تاس",بورل در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست شورای اتحادیه اروپا در سطح وزرای دفاع در پاسخ به این سوال که آیا اتحادیه اروپا آماده افزایش کمک به اوکراین است، افزود: شورای اتحادیه اروپا یک برنامه تلوزیونی نیست و من از آینده خبر ندارم و نمی‌دانم سال آینده در آمریکا چه اتفاقی خواهد افتاد.

وی ادامه داد: ما باید این حدس و گمان‌ها را کنار بگذاریم و بر زمان حال تمرکز کنیم. صادقانه بگویم، من آنقدر درگیر امور جاری خود هستم که نمی‌توانم وقت خود را برای گمانه‌زنی‌ها در مورد قطع حمایت نظامی آمریکا از اوکراین تلف کنم.

در همین حال, بورل بخش دیگری از سوال خبرنگاران را کاملا نادیده گرفت.

خبرنگاران از او پرسیدند که آیا اتحادیه اروپا هدف خود را در اوکراین می‌داند؟ مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به این سوال پاسخی نداد.

به گزارش ایرنا, وزیر دفاع آلمان گفت: اتحادیه اروپا به هدف خود برای تحویل یک میلیون گلوله توپ و موشک به اوکراین تا ماه مارس (اسفند/فروردین) ۲۰۲۴ دست نخواهد یافت.

این اظهارات بوریس پیستوریوس که قبل از نشست روز چهارشنبه وزرای دفاع اتحادیه اروپا در بروکسل بیان شد، اولین اذعان علنی یک وزیر ارشد اروپایی درباره محقق نشدن این هدف است؛ اگرچه دیپلمات‌ها و مقام‌ها ماه هاست به طور محرمانه نسبت به تحقق این هدف ابراز تردید کرده‌اند.

بر پایه این گزارش، از آنجاییکه درگیری اوکراین به یک جنگ فرسایشی شدید تبدیل شده است، این هدف در پاسخ به نیاز فوری اوکراین به گلوله‌های توپخانه ۱۵۵ میلی‌متری تعیین شد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین پس از ماه‌ها انتظار، روز شنبه ۲۰ خردادماه ۱۴۰۲ تائید کرد که ضدحمله نیروهای این کشور علیه ارتش روسیه آغاز شده است.

آمریکا و کشورهای غربی تاکنون در پاسخ به حمله روسیه به اوکراین، تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کردند.

جنگ اوکراین که در پنجم اسفند ۱۴۰۰ به دنبال نادیده گرفتن دغدغه‌های مسکو از سوی غرب آغاز شد، تاکنون با حمایت‌های هنگفت مالی و نظامی متحدان غربی واشنگتن همچنان شعله ور نگاه داشته شده و هرگونه مسیر دیپلماسی برای پایان بخشیدن به این جنگ از طرف غربی‌ها و اعضای پیمان نظامی ناتو مسدود مانده است.

آمریکا و کشورهای غربی تاکنون در پاسخ به حمله روسیه تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کردند.

پیشتر گزارش شده بود که نمایندگان جمهوریخواه و دموکرات کنگره آمریکا درباره تصمیمات این نهاد برای ارایه کمک‌های واشنگتن به رژیم اسرائیل و اوکراین دچار اختلاف نظر شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha