به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی جبرائیل رزمجو روز چهارشنبه با اعلام این خبر گفت: بر اساس دادههای امروز پایگاه علم (ESI) شرکت کلاریویت آنالیتیکس (WOS) و همچنین بر مبنای تائید مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC دکتر حسین شایقی استاد گروه آموزشی مهندسی برق برای نهمین سال پیاپی، دکتر عزیز حبیبی استاد گروه آموزشی شیمی برای چهارمین سال پیاپی، دکتر هادی غائبی دانشیار گروه آموزشی مهندسی مکانیک برای سومین سال پیاپی، هادی رستم زاده از فارغ التحصیلان گروه آموزشی مهندسی مکانیک برای دومین بار پیاپی و زهره احمدی از اعضای بنیاد پژوهشگران مدعو دانشگاه محقق اردبیلی در زمره پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.
وی افزود: انتخاب پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علم صورت می گیرد و دادههای مورد استفاده در تحلیل و انتخاب پژوهشگران یک درصد برتر از سامانه شاخصهای بنیادین علم (ESI) استخراج شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: حضور فارغ التحصیلان دانشگاه محقق اردبیلی در لیست منتشره، حاکی از کیفیت بالای آموزش و پژوهش در این دانشگاه است و امیدواریم حضور پژوهشگران این دانشگاه در جمع پژوهشگران و دانشمندان برتر جهان ادامه دار باشد.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
نظر شما