۲۵ آبان ۱۴۰۲، ۹:۳۱
کد خبرنگار: 949
کد خبر: 85292875
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

اردستان رتبه هفتم استان اصفهان در تاسیسات گردشگری را داراست

کاشان - ایرنا - فرماندار اردستان گفت: این شهرستان رتبه هفتم استان اصفهان را در شمار تاسیسات گردشگری داراست.

به گزارش ایرنا، سید محمد هادی احمدی طبا روز پنجشنبه در نشست کار گروه گردشگری و ستاد خدمات سفر اردستان افزود:این شهرستان از نظر وجود بناهای تاریخی، میراثی و جاذبه های گردشگری در سطح استان اصفهان از شهرستان هایی است که در این حوزه آثار و ابنیه زیادی داشته و موقعیت خوبی در حوزه گردشگری دارد.

وی اظهار کرد: مناطق بکر کویری، مناطق حفاظت شده کهیاز و خارو، و منطقه کوهستان از ظرفیت های بی نظیر اردستان در حوزه تاسیسات گردشگری است اما نتوانسته آن طور که‌شایسته است از این ظرفیت استفاده کند.
فرماندار اردستان بیان کرد: هتل سایبان کویر اردستان از سال ۱۳۹۵ تاکنون به دلیل سختگیری ها و عدم همکاری برخی دستگاه ها معطل مانده و افتتاح نشده ، با پیگیری ها و مذاکره ای که با سرمایه گذار صورت گرفت در آینده نزدیک موافقت اصولی آن صادر و امسال افتتاح می شود.
احمدی طبا بابیان اینکه ضروری است زیر ساخت های گردشگری شهرستان تقویت شود،گفت: وجود خانه های تاریخی۴۰۰ ساله که اصالت شهرستان است ، همچنین وجود قنات دوطبقه و منحصر به فرد ثبت جهانی مون اردستان و مسجد جامع یکهزار ساله اردستان نخستین مسجد ۲طبقه تاریخ اسلام و دومین مسجد چهار ایوانی جهان اسلام و مسجد جامع یکهزار ساله زواره نخستین مسجد چهار ایوانه از بناهایی هستند که‌ می توانند در تقویت حوزه گردشگری موثر باشند ولی نیاز به معرفی و تلاش بیشتر دست اندرکاران این حوزه دارد.
وی ضمن تقدیر از همکاری و تلاش اصحاب رسانه در معرفی جاذبه های تاریخی و گردشگری شهرستان افزود: مدیران موظف هستند در این حوزه بیشتر تلاش کنند تا شهرستان به جایگاه واقعی خود برسد.
فرماندار اردستان در ادامه بیان کرد: تا پایان سال جاری شش واحد تاسیسات گردشگری در شهرستان به بهره برداری می رسد و رتبه شهرستان ارتقا خواهد یافت.

بیش از ۶۰ میلیارد ریال اعتباربرای بناهای تاریخی اردستان اختصاص یافت

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردستان هم در این‌ نشست گفت: سال گذشته ۶۴ میلیارد ریال اعتبار برای مرمت و بازسازی بناهای تاریخی شهرستان اختصاص یافت.
نرگس بهشادافزود: از این مبلغ ۴۵ میلیارد ریال آن از محل اعتبارات استانی و ۱۹میلیارد ریال آن از اعتبارات ملی است که امسال برای مرمت و بازسازی ۶ اثر تاریخی هزینه شده است.
وی تصریح کرد: بیشترین اعتبار به میزان ۴۳ میلیارد را به خانه حکیم به عنوان بازار چه صنایع دستی بانوان کار آفرین اختصاص یافت که سه قرارداد چوب ، مرمت و تاسیسات با پیمانکار بسته شده، ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا یک ماه آینده این طرح افتتاح خواهد شد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردستان بیان کرد: باقیمانده اعتبار تخصیصی به مسجد جامع، قنات دو طبقه مون ومسجد خسرو اردستان، حسینه کوچک و بازار زواره اختصاص داده شد.
بهشاد در خصوص اعتبارات سال جاری میراث فرهنگی گفت: از محل اعتبارات تملک دارایی مبلغ ۵۰ میلیارد ریال اختصاص یافته ولی تاکنون این مبلغ تخصیص داده نشده است.
وی در خصوص برنامه های ستاد سفر گفت: امسال به دلیل برگزاری انتخابات در اسفند ماه، این‌نشست ها زودتر برگزار می شود، از طرفی براساس مصوبات نشست ستاد اجرایی استان، نشست های ستاد خدمات سفر به صورت منطقه ای برگزار خواهد شد.
شهرستان اردستان با بیش از ۴۳ هزار نفرجمعیت و برخورداری از ۶۷ اثر ثبت ملی، یک اثر جهانی، ۲ بافت تاریخی و ۸۲ محوطه باستانی در ۱۱۸ کیلومتری شمال‌ اصفهان قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha