اولین پرواز مسافری پس از ۱۵ سال در سراوان به زمین نشست

زاهدان- ایرنا- تحقق وعده‌ای دیگر در دولت سیزدهم باعث شد تا ساکنان شرقی‌ترین نقطه ایران در سراوان پس از گذشت ۱۵ سال از حذف پروازهای مسافربری فرودگاه روز گذشته شاهد برقراری اولین پرواز مسافربری از تهران به فرودگاه سراوان باشند. 

به گزارش ایرنا، حدود ۱۵ سال از روزی که فرودگاه سراوان در سال ۸۶ با حضور جمعی از مسوولان مورد بهره‌برداری قرار گرفت و این امر موجی از خوشحالی میان مردم شهرستان به وجود آورد، گذشت.

توسعه فرودگاه‌ها و افزایش خطوط هوایی نقش مهمی در رشد و پیشرفت اقتصادی منطقه دارد و پیش درآمد اجرای طرح‌های زیر ساختی خطه جنوب شرق کشور است و ایجاد و تکمیل زیرساخت‌هایی از قبیل پروازهای بین‌المللی، گسترش فرودگاه‌ها، تلاش برای برقراری پرواز به نقاط مختلف کشور و برقراری خطوط پروازی در فرودگاه شهرستان مرزی سراوان از مهمترین اولویت‌ها است.

پس از انتظاری ۱۵ساله اولین پرواز مسافربری از تهران در فرودگاه سراوان خبری مسرت‌بخش از تحقق وعده‌ای دیگر از دولت سیزدهم و سپاه پاسداران بود که امید را به دل‌های مردم در شرقی‌ترین نقطه ایران اسلامی روشن کرد

سراوان یکی از شهرستان‌های مهم و راهبُردی سیستان و بلوچستان است که تأثیر فراوانی در حوزه بهره‌گیری از فرصت‌های بی‌بدیل مرز دارد، این شهرستان یک شهر دانشگاهی در حوزه تربیت نیروی انسانی به شمار می‌رود که محور اصلی توسعه بوده و بسیار نقش‌آفرین است.

فرودگاه سراوان در سال ۸۶ پس از اتمام عملیات اجرایی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت؛ اما در سال ۸۸ پروازهای مسافری این فرودگاه حذف شد و مردم چهار شهرستان سراوان، گلشن، سیب و سوران و مهرستان را از خدمات پروازی محروم کرد.

با وجود نیمه‌تعطیل بودن اما در این مدت توسعه زیرساخت‌ها از جمله توسعه باند فرودگاهی، برج کنترل و همچنین توسعه خدمات رفاهی مسافران متوقف نشد.

پس از کش‌وقوس‌های فراوان در نهایت اولین پرواز تهران- سراوان در فرودگاه سراوان به زمین نشست و نویدبخش راه‌اندازی دائم این فرودگاه شد، خبری مسرت‌بخش از تحقق وعده‌ای دیگر از دولت سیزدهم و سپاه پاسداران بود که امید را به دل‌های مردم در شرقی‌ترین نقطه ایران اسلامی روشن کرد.

برقراری پروازهای مسافربری در فرودگاه سراوان پس از ۱۵ سال چشم‌انتظاری

راه‌اندازی فرودگاه سراوان نوید دهنده توسعه

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان در حاشیه مراسم استقبال از مسافرانی که با نخستین پرواز مسافری شرکت ماهان وارد فرودگاه شهدای شدند، گفت: امروز یک خوشحالی در چهره مردم دیده می‌شود و این مهم به خیروبرکت فرامینی است که از طرف مقام معظم رهبری صادر شد در جهت اینکه نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهایت تلاش و کوشش خودش را برای خدمت‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان بویژه منطقه بلوچستان در دستور کار خود قرار دهد.

سردار حسین ظریفی افزود: فرودگاه سراوان در حدود ۱۵ سال، فعالیتی در حوزه کشوری نداشته؛ اما با تدابیر صورت‌گرفته در نیروی زمینی سپاه فعالیت لشکری خود را در حوزه نیروهای زمینی داشت که با حضور سردار سلامی فرودگاه شهدای سراوان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگر پرواز در شهرستان سراوان صورت می‌گیرد به همت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی زمینی سپاه، سازمان فرودگاه‌های کشوری، وزارت راه و شهرسازی، استانداری، قرارگاه قدس، نماینده حوزه انتخابیه، مدیریت فرودگاه‌های استان و فرودگاه شهرستان بوده است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان گفت: این فرودگاه بعد از فرودگاه زاهدان دومین فرودگاهی است که سنگین‌ترین و بزرگ‌ترین پروازها می‌توانند در آن فرود و پرواز داشته باشند و از باند به بهترین وجه استفاده کنند درگذشته به علت عرض کم باند تقریباً انحراف پرواز را شاهد بودیم؛ اما با تلاش‌های صورت‌گرفته توسط مهندسان نیروی زمینی سپاه در زمینه افزایش عرض باند در حال حاضر مشکل خاصی وجود ندارد.

فرودگاه سراوان بعد از فرودگاه زاهدان دومین فرودگاهی است که سنگین‌ترین و بزرگ‌ترین پروازها می‌توانند در آن فرود و پرواز داشته باشند

به گفته وی؛ در فرودگاه سراوان به دلیل وجود پمپ‌بنزین پرتابل به بهترین وجه خدمات سوخت‌رسانی به پروازها انجام می‌شود.

سردار ظریفی با بیان اینکه امنیت فرودگاه دارای اهمیت ویژه‌ای است، گفت: تأمین امنیت فرودگاه بر عهده نیروی زمینی سپاه است که این امر را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهد و در خصوص تکریم مسافران تمامی تلاش خود را انجام خواهیم داد که تشریفات و تکریم مسافران رضایت‌بخش و بهترین وجه باشد.

وی بیان کرد: امید است تعداد پروازهای سراوان را به‌گونه‌ای افزایش دهیم که روزانه پرواز در این فرودگاه صورت گیرد و در تلاشیم تا بتوانیم پروازهای خارجی را به کشورهای همسایه داشته باشیم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان تصریح کرد: با فعالیت فرودگاه سراوان اساتید و دانشجویان زیادی از امر بهره‌مند خواهند شد و توسعه اقتصادی و گردشگری را با ورود تاجران و گردشگران زیادی را شاهد خواهیم بود، در یک‌کلام بگوییم که در حوزه اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی قطع یقین فعال‌بودن فرودگاه تأثیرات بسزایی را خواهد داشت.

فرماندار سراوان نیز در این زمینه گفت: شاهد انجام پرواز تهران به سراوان و برعکس بودیم که موجب اعلام رضایت مردم شهرستان سراوان شد.

سعید تجلیلی افزود: این پرواز توسط هواپیمایی ماهان روزهای سه‌شنبه و جمعه در مسیر تهران- سراوان- تهران برقرار شده است.

وی خاطرنشان کرد: اردیبهشت‌ماه سال گذشته نیز یک پرواز مسافری در فرودگاه سراوان به زمین نشست که تعدادی مسافر با این پرواز جابه‌جا شدند؛ اما این موضوع تداوم پیدا نکرد و در آن مقطع فرودگاه سراوان به صورت رسمی فرودگاه سراوان افتتاح نشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha