به گزارش ایرنا، سید محمد نور موسوی روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سه میلیون اصله درخت تولید شده در هرمزگان، نهال حرا بوده است، افزود: بر این اساس از ابتدای آذرماه امسال تمامی نهالهای حرا تولید شده با مشارکت جوامع محلی بویژه زنان، به عرصههای کشت در نوار ساحلی هرمزگان انتقال مییابد و از طرفی نیز بخش عمدهای از نهالها در هفته منابع طبیعی طی اسفند سالجاری بین متقاضیان توزیع خواهد شد.
وی بیان کرد: در راستای اجرای طرح ملی کاشت درخت، ادارهکل منابع طبیعی هرمزگان از ابتدای سالجاری با جدیت در هفت شهرستان ساحلی همچون بندرخمیر، بندرلنگه، جاسک، میناب، سیریک ، قشم و پارسیان در قالب ۱۸ نهالستان موقت ساحلی اقدام به تولید نهال کرده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان اظهارکرد: همچنین تعداد زیادی نهال گلدانی نیز در قالب کاشت بذر و قلمه در نهالستانهای باغو بندرعباس، مَکُران جاسک و بخش خصوصی نیز تولید شده است.
موسوی یادآورشد: در استان هرمزگان با مهیا بودن شرایط آب و هوایی امکان تولید نهال و پرورش آن در تمامی ایام سال وجود دارد و با اشاره به وضعیت خوب بارندگیهای پیش رو امیدواریم در بحث کاشت نهال در عرصههای طبیعی مشکلی وجود نداشته باشد.
به گزارش ایرنا، کشورمان ایران برای احیا و بازسازی زیست بومهای تخریب شده تصمیم به تولید و کاشت درخت کرده است که با دستور رییس جمهور طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در چهار سال کلید خورده و با ابلاغ وزیر جهادکشاورزی، به تکلیف قانونی تبدیل شده است و سهم هرمزگان نیز تولید و کاشت سالانه ۶ میلیون و ۵۰۰ درخت است.
از مساحت ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار هکتاری عرصههای منابع طبیعی هرمزگان، یک میلیون و ۹۲ هزار هکتار آن جنگل با گونه های کرت، آکاسیا، کنار، کهور ایرانی، تج و دریگر گونه ها بوده است که ۲۵ هزار هکتار آن جنگل حرا، ۸۰۲ هزار هکتار جنگل های محدوده خلیج فارس و دریای عمان، ۲۱۳ هزار هکتار جنگل های ایرانی تورانی و ۵۱ هزار هکتار جنگل های دست کاشت است.
نظر شما