به گزارش ایرنا ، چلچله و یکتا پیوند آسمانی و الهی خود بستند. هر دو در دنیای فعلی به جز نیروهای زحمت کش و دلسوز بهزیستی و شیرگاه خواه آمنه و موسسه خیریه ملائک و بهشت امام رضا(ع) و همراهی مردم خیر و دلسوز و نیکوکار را نداشتند.
در این مراسم زیبا بواسطه بزرگی و شأن و عظمت این دو عروس و داماد، امام جمعه محترم تهران حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابوترابی فرد مراسم عقد ایشان را قرائت نمودند.
علیرضا جاوید از شهرداری تهران ، به همراه ۴۰ تن از فرزندان دختر ملائک و دوستان آقا داماد که از خیریه بهشت در جوی پر از عشق و شوق و امید این زوج گل ریختند و امید کاشتند. همه با شوق مراسمی وصف ناپذیر را شکل دادند که عشق و امید به آینده را زنده کرد و جا دارد از همه مردم خوب ایران اسلامی قدردانی نمود.
نیکوکاران و خیرینی که ۱۸ سال به همراه این زوج جوان بزرگ شدن آن را مشاهده کردند و ثمره عقد آنان را در کنار سفره عقد می دیدند، با اشک و شوق و تشکر و سپاسگزاری از خداوند متعال دلهای خود راهمراه آنان کردند.
خیرین محترم و مسئولان موسسه ملائک ، مراسم آتش بازی در حیاط موسسه و مراسم دف و سنتور نوازی ۴۰ دختر و دوستان چلچه و یکتا و دعاهای خیر همه همراهان محفلی به بزرگی تمام دنیا قشنگ برای این دو زوج مهیا نمودند.
علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی ، سرکار خانم موسوی معاونت امور اجتماعی، دکتر نصیری مدیرکل بهزیستی استان تهران و بابایی مدیرکل کودکان در پیام های جداگانه و رئیس و معاونت بهزیستی شمیرانات با حضور خود هدایایی را به این دو زوج اهدا کردند.
به گزارش ایرنا، مرکز نگهداری دختران و کودکان بیسرپرست ملائک قیطریه در شمیرانات که در سال ۱۳۸۸ توسط اکبر کریمی تاسیس شد، امروز دارای ۲۱ دختر است که زیر بالهای آزادگان و سایه خیران درس میخوانند و فن و هنر یاد میگیرند و آماده حضور در جامعه و استقلال میشوند.
اکبر کریمی (مدیرعامل ملائک) و همسرش، ۱۴ سال از زندگی مشترکشان می گذشت و خبری از هیاهوی کودک در خانه ساکتشان نبود. مرد خواستار فرزندی بود که می توانست سرپرستی آن را از بهزیستی بگیرد و زن مخالف بود.
مرد نذر کرد که خدا به او فرزندی دهد تا به شکرانه آن سرپرستی دختران بی سرپرست را بر عهده بگیرد. روزها گذشت و بالاخره انتظار بر سر آمد و نذرش ادا شد.
وقتی خبر بارداری همسرش را شنید، به شوق پدر شدنش کفشهای آهنین بر پا کرد و به دنبال مجوز رفت تا از بهزیستی موسسه "دختران بیسرپرست ملائک" را بگیرد که سرانجام سال ۱۳۸۹ هنگامی که دخترش «ریحانه» یک ساله بود موسسه را راهاندازی کرد و کار را با پذیرش ۱۵ دختر بی سرپرست شروع کرد.
اکنون علاوه بر «ریحانه و شکرانه» دختران بسیاری او را «بابا» صدا میزنند.
نظر شما