محفل آزادگان دفاع مقدس بر سفره کریم اهل بیت (ع) در ملائک

شمیرانات - ایرنا - دختران مرکز کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست ملائک‌، در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) با افطاری ساده و شعرخوانی میزبان آزادگان و جانبازان یادگار دفاع مقدس بودند.

به گزارش ایرنا، میهمانی صمیمی دختران، پدران معنوی‌شان و یادگاران دفاع مقدس پس از اقامه نماز مغرب و عشاء و صرف افطار آغاز شد؛ وقتی که همچون خانواده‌ای پرجمعیت در حیاط مفروش گردهم آمدند.

صدای شور و شوق دختران ملائک که سرودهای‌شان را تمرین می‌کنند از یک طرف و نوای قرآن‌خوانی آزادگان این سرزمین از اتاقی دیگر برای هر مهمانی گوشنواز بود.

آزادگانی که دوستی آن‌نان به دوران اسارت از اردوگاه عراقی عنبر باز می‌گشت و هنوز بعد از ۳۰ سال و اندی وقتی می‌خواستند صف نماز جماعت را در ملائک ببندند، یکدیگر را باقیمانده عنبر خطاب می‌کردند و با خنده‌ای که عمق آن از دردی حکایت داشت صدا می‌زدند عنبری‌ها بیایید.

این جمع صمیمی و دلنشین بعد از گذشت چند سال به ویژه پس از شیوع ویروس کرونا، اولین باری بود که در این خانه گرم یکدیگر را ملاقات، در آغوش کشیدند و خاطره بازی کردند. جوانان دیروز که در جبهه دفاع از میهن احساس وظیفه کردند و امروز در قبال ایتام این خاک احساس مسئولیت دارند.

محفل آزادگان دفاع مقدس بر سفره کریم اهل بیت (ع) در ملائک

حسن محمودی، عضو هیات امنای موسسه ملائک در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا از فرزندش می‌گوید که باب آشنایی او با ملائک بود؛ دختری که در اولین دیدار با پدر معنوی‌ حدوداً سه سال داشت و پس از سیر کردن در چند مرکز دیگر به اتاق جدیدش در ملائک رسید و هفت سالی است که در اینجا روزگار می‌گذارند و امروز یکی از هنرمندان مجموعه در شاهنامه‌خوانی به شمار می‌آید.

وی در خصوص حمایت مردمی به ملائک خاطرنشان کرد: پیش از کرونا بعضی مراجعات مردمی داشتیم که حتی گذری موسسه را دیده و وارد می‌شدند اما پس از شرایط کرونایی تبلیغات در فضای مجازی بوده و برنامه‌های بیرون و دیدارها محدود شده است، اما همواره از حمایت خیرانی که ما را در این امر خداپسندانه یاری دهند، استقبال می‌کنیم.

محفل آزادگان دفاع مقدس بر سفره کریم اهل بیت (ع) در ملائک

حجت الاسلام علی‌اصغر صالحی آبادی از اساتید حوزه و دانشگاه نیز در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) از آشنایی خود با مدیرعامل ملائک که به دوران اسارت برمی‌گردد، گفت و اظهار داشت: بی‌شک خدمت در این زمینه یکی از بهترین و مفیدترین کارها و جهاد با تمام وجود و به‌کارگیری مال و فکر در راهی‌ست که ان‌شاءالله مورد رضایت مروردگار قرار می‌گیرد.

وی از نیک‌اندیشان دعوت کرد تا هرقدر که در توان دارند برای مشارکت و حمایت از کودکان یتیم اقدام و همت کنند.

مصطفی علی اصغرزاده نیز عضو هیات مدیره و هیات امنای ملائک‌، که سه سال و هشت ماه اسیر اردوگاه عنبر و از طریق غفاری، هم‌رزم خود با مدیرعامل مجموعه آشنا شده بود می‌گوید: حدود ۱۳ سال پیش زمانی بود که از تامین اجتماعی بازنشسته شده بودم و توفیق حضور در ملائک و حمایت از ایتام برایم فراهم شد؛ اقدامی که وفور برکات آن را در زندگی لمس می‌کنم.

جلیل هاشمی از تولیدکنندگان صنعتی امروز کشور که عضوی از خانواده ملائک است، از شهید مصطفی اسدی یاد می‌کند و می‌گوید یاد و خاطره ایشان که با ۷۰ درصد جانبازی، چند سال پیش به مقام والای شهادت رسید همواره بین ما و دختران جاری‌ است.

وی اظهار می دارد: حضور در جمع کودکان ملائک توفیقی بود که نصیبم شد و هرگاه در کار و تجارت با گره‌ای مواجه می‌شوم به این بچه‌ها سر می‌زنم و بعد برکت نفس آن‌ها را می‌بینم؛ البته دختران ما هم از دیدن کسانی که از بیرون می‌آیند بسیار خوشحال می‌شوند.

به گزارش ایرنا، مرکز نگهداری کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست ملائک قیطریه که در سال ۱۳۸۸ توسط اکبر کریمی تاسیس شد، امروز دارای ۲۱ دختر است که زیر بال‌های آزادگان و سایه خیران درس می‌خوانند و فن‌ و هنر یاد می‌گیرند و آماده حضور در جامعه و استقلال می‌شوند.

اکبر کریمی (مدیرعامل ملائک) و همسرش، ۱۴ سال  از زندگی مشترکشان می گذشت و خبری از هیاهوی کودک در خانه ساکتشان نبود. مرد خواستار فرزندی بود که می توانست سرپرستی آن را از بهزیستی بگیرد و زن مخالف بود.

مرد نذر کرد که خدا به او فرزندی دهد تا به شکرانه آن سرپرستی دختران بی سرپرست را بر عهده بگیرد. روزها گذشت و بالاخره انتظار بر سر آمد و نذرش ادا شد.

وقتی خبر بارداری همسرش را شنید، به شوق پدر شدنش کفش‌های آهنین بر پا کرد و به دنبال مجوز رفت تا از بهزیستی موسسه "دختران بی‌سرپرست ملائک" را بگیرد که سرانجام سال ۱۳۸۹ هنگامی که دخترش «ریحانه» یک ساله بود موسسه را راه‌اندازی کرد و کار را با پذیرش ۱۵ دختر بی سرپرست شروع کرد.

اکنون علاوه بر «ریحانه و شکرانه» دختران بسیاری او را «بابا» صدا می‌زنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha