بروزرسانی آموزش‌ها و ارتقای سطح مهارتی فعالان حوزه رسانه در سیستان و بلوچستان ضروری است

زاهدان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در دیدار با معاونان سازمان سراج بر لزوم بروزرسانی آموزش‌ها و ارتقای سطح مهارتی فعالان حوزه رسانه در این استان تاکید کرد. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت‌الله مصطفی محامی روز دوشنبه در دیدار معاونان سازمان فضای مجازی سراج و اعضای شورای مرکز استانی، بیان کرد: نظام ما جمهوری اسلامی است و مردم یک رکن آن محسوب می‌شوند و امامین انقلاب همواره بر ارتباط با مردم تاکید داشته‌اند و سرمایه اصلی نظام ما همراهی مردم بوده که نشان داده‌اند پای کار نظام اسلامی هستند.

وی با بیان اینکه دشمن با ابزارهای مختلف تلاش می‌کند تا این سرمایه را از ما بگیرد و در شرایط کنونی هم یکی از ابزارها رسانه و فضای مجازی است و باید بیانات مقام معظم رهبری در این جهت را سرلوحه کار خود قرار دهید، افزود: به نظر می‌رسد بخش زیادی از جامعه ما تحت تاثیر فضایی هستند که دشمن فعالیت می‌کند که با وجود همه اقدامات خوب صورت گرفته بخشی از آن حاصل کم کاری‌های ماست و البته باید توجه داشته باشیم که همه چیز دست ما نیست و موانعی وجود دارد اما سوال این است که آیا از امکانات موجود استفاده بهینه صورت گرفته یا خیر و به نظر می‌رسد کم کار شده و بخشی از بیانات مقام معظم رهبری روی زمین مانده است.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: مقام معظم رهبری بحث آتش به اختیار را مطرح و در توضیح آن اظهار نمودند که منظور انجام کار تمیز فرهنگی است و حرکت آتش‌ به اختیار برای زمانی است که ارتباط رزمنده با مرکز فرماندهی قطع می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر در شورای عالی یا سایر متولیان حوزه رسانه و فضای مجازی کار به خوبی انجام نشود دستورالعمل مقام معظم رهبری مشخص است و باید آتش به اختیار عمل کنیم.

آیت الله محامی افزود: یک بخش کار در فضای مجازی، سواد رسانه و فضای مجازی و ارائه آموزش‌های اولیه است تا مردم تحت تاثیر تبلیغات دشمن در فضای مجازی قرار نگیرند و هر خبر و تصویری را باور نکنند و آگاه باشند که دشمن از ابزار رسانه چگونه استفاده می‌کند.

فعالیت‌های رسانه‌ای در فضای استان کُند است

وی با بیان اینکه انجام کار، تخصصی است تا افراد آموزش لازم را فرا گرفته و از این ابزار استفاده کنند تا فرهنگ و گفتمان انقلاب اسلامی در این فضا منتشر شود، گفت: در هر ۲ قسمت با تمامی کارهای خوب صورت گرفته باز هم عقب هستیم و باید برای گسترش کار، یارگیری و تشکیل شبکه تلاش شود.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان افزود: متاسفانه فعالیت‌های رسانه‌ای در فضای استان کُند است و چابکی مد نظر را نداریم و حال اینکه دستگاه‌های متولی حوزه رسانه از جمله سازمان فضای مجازی سراج باید جایگاه یگان ویژه را در فضای مجازی داشته و با ورود سریع اقدام قاطع داشته باشند.

وی با بیان اینکه فعالان رسانه‌ای در سیستان و بلوچستان باید تلاش خود را داشته باشند و پشتیبانی هایی از ناحیه مرکز کشور صورت گیرد تا منجر به سرعت گرفتن و گسترش کار باشد، افزود: جنبه‌های فنی و مهارتی، یک بخش کار و بخش دیگر تولید محتواست که باید روی آن کار و سرمایه‌گذاری شود از این جهت که ممکن است یک دستگاه به تنهایی قادر به انجام کار نباشد و مطلوب کار این است که از ظرفیت بخش‌های مختلف در راستای دستیابی به اهداف استفاده شود.

آیت الله محامی ادامه داد: گسترش کمی، ابتکار و پیدا کردن راه میانبر برای تأثیرگذاری بیشتر از دیگر اقدامات مورد نیاز است که البته میزان خلوص کار در تاثیرگذاری آن موثر است.

وی تصریح کرد: گاهی فرد به کار خود به عنوان یک عبادت و جهاد ویژه نگاه می‌کند و به صورت شبانه‌روزی تلاش کرده و با خدا معامله می‌کند که طبیعتا در این صورت خداوند متعال نیز به کار او برکت خواهد داد، باید تلاش خود را در ابعاد مختلف از جمله گسترش آموزش‌ها و ایجاد شبکه داشته باشیم تا مقدار زیادی از عقب افتادگی خود را جبران کنیم و بتوانیم در راستای بیانات مقام معظم رهبری اقدام کنیم.

امام جمعه زاهدان افزود: اگر در دل و جان خود را سرباز ولایت بدانیم پس از دریافت خط فرمان توسط ایشان همه هستی خود را تقدیم می‌کنیم همانند دوران دفاع مقدس که با ایثار و از خودگذشتگی‌های زیادی روبرو بودیم در حال حاضر نیز همین حال را نیاز داریم تا همان پیروزی ها حاصل شود که در این صورت کار ما هم برکت پیدا خواهد کرد.

میثم تقی پور معاون هماهنگ‌کننده سازمان فضای مجازی سراج در ادامه ضمن اشاره به رسالت‌های سازمان در شبکه‌سازی، آمادگی کامل را برای حمایت از اقدامات و تامین زیرساخت‌های مربوطه در مرکز استانی اعلام کرد.

سجاد ستوده معاون آموزش، سازماندهی و امور استان‌های سازمان سراج نیز ضمن گلایه از ضعف اهتمام مسوولان امر به خصوص برای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری در امر فضای مجازی، اهمیت ارتقاء سواد فضای مجازی و فرهنگ کاربری و هم‌چنین تقویت کادر در این عرصه را از رویکردهای سازمان سراج برشمرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha