به گزارش روز دوشنبه ایرنا از دامپزشکی شهرستان اشکذر،" علی نیک بین" افزود: در این شهرستان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی (شامل مرغ، ماهی، تخم مرغ و گوشت قرمز) و رستوران ها بطور منظم و دوره ای مورد بازدید کارشناسان این اداره قرار می گیرند و با متخلفان از موازین بهداشتی به شدت برخورد می شود.
وی اضافه کرد: در این زمینه فرآورده های خام دامی فاسد و غیر بهداشتی جمع آوری و معدوم و امکان ادامه فعالیت واحدهای متخلف مشروط به رفع نواقص بهداشتی است.
نیک بین افزود: اگر مشخص شود که واحدی از چهارچوب فعالیت قانونی و بهداشتی به طور مستمر عدول نموده و یا به دلیل فقدان زیرساخت مناسب حائز شرایط فعالیت نیست طبق قانون و با همکاری دیگر سازمانهای مربوطه نسبت به حذف و معدوم سازی فرآوردههای خام دامی فاسد و غیر قابل مصرف و یا پلمب واحد متخلف اقدام خواهیم کرد.
وی گفت:در سالجاری ۵۰۰ بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و معدوم سازی بیش از ۴.۵ تن فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف توسط اداره دامپزشکی شهرستان اشکذر انجام شده است.
وی اظهار کرد: یکی از جنبههای مهم و کلیدی فعالیتهای اداره دامپزشکی شهرستان اشکذر تمرکز بر عرضه بهداشتی و قانونی فرآوردههای خام دامی است که همکاران ما در اداره دامپزشکی شهرستان اشکذر همواره در حال پایش کیفیت بهداشتی و رعایت قانون در سطح تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی هستند و در این خصوص خطوط قرمزی نیز وجود دارد که از فعالان این حوزه می خواهم تا به آن پایبند باشند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان همه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب را به منظور پیگیری در اسرع وقت از طریق تماس با شماره ارتباطات مردمی (سامانه ۱۵۱۲) به اداره کل دامپزشکی استان یزد گزارش کنند.
تعداد مراکز عرضه و فرآورده های خامی و دامی تحت نظارت اداره کل دامپزشکی یزد حدود سه هزار و ۵۰۰ مورد اعلام شده است.
اشکذر در ۲۰ کیلومتری مرکز استان یزد قرار دارد.
نظر شما