به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمدرضا دالوند روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از روند اجرایی سد تاج امیر در گفت وگو با خبرنگاران افزود: عملیات اجرایی این سد سال ۹۱ آغاز شد که بنا به دلایلی در یک مقطعی عملیات ساخت تعطیل شد.
وی افزود: ابتدای دولت سیزدهم از سرگیری فعالیت ساخت سد در دستور کار قرار گرفت و با اصلاح قرارداد آن در سفر اول رئیس جمهور به لرستان جز مصوبات سفر قرار گرفت.
معاون استاندار لرستان با بیان اینکه روند اجرایی ساخت روند مطلوبی دارد، بیان کرد: این سد هم اکنون ۹۴ درصد پیشرفت کاری دارد.
دالوند، با بیان اینکه سد تاج امیر دارای ویژگی های خاصی است که با دیگر سدها متفاوت است افزود: این سد نقش مهمی در تامین بخشی از آب شرب شهر نورآباد و روستاهای دلفان دارد و علاوه بر این ۴۰۰ هکتار اراضی دیم کشاورزی را به آبی تبدیل می کند.
وی تامین آب صنعت را از دیگر ویژگی های سد تاج امیر برشمرد و افزود: یکی از موضوعات بسیار مهم در دلفان تامین آب صنایع است که این سد در آینده نقش بسیار مهمی در تامین آب صنایع دلفان خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان اظهار امیدواری کرد با پایان عملیات ساختمان سد این پروژه در سال ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان نیز گفت: سد تاج امیر با وجود تعطیلی در سال های گذشته پس از آغاز بکار دولت سیزدهم عملیات ساخت آن بصورت ویژه دنبال شد.
داریوش حسن نژاد افزود: تکمیل این پروژه زیرساختی جزو مصوبات سفر اول ریاست جمهوری به استان لرستان قرار گرفت که پس از این سفر روند ساخت پروژه پیشرفت چشمگیری داشته است.
وی بیان کرد: تاکنون سه هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده که برای ادامه کار و اجرای شبکه ها به اعتبار نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای لرستان تاکید کرد: خوشبختانه فاز یک شبکه پایاب به پیمانکار واگذار شده که هم اکنون عملیات طراحی در دست اجراست و عملیات آسفالت مسیر روستای تاج امیر تا محل ساختگاه سد نیز منعقد شده است.
سد تاج امیر در شرق شهرستان دلفان و در بخش خاوه واقع شده است.
نظر شما