به گزارش ایرنا، این امر با گذری از دنیای خوراک محقق شد که مسیر آن توسط سرآشپز «جوزپه دی بلا» و طبخ کننده حرفه ای پیتزا، «ماریو بلکاسترو» که از جانب فدراسیون آشپزی ایتالیا و به همین مناسبت به تهران آمده بودند، شکل گرفت.
مجموعه مراسم یاد شده در پایتخت ایران با یک شوی آشپزی مختص پخت پیتزای ناپلی در رستوران سینسیر در ۱۴ نوامبر برابر با ۲۳ آبان آغاز شد و پس از آن با یک ناهار حرفه ای و ممتاز در هتل اسپیناس پالاس تا ۱۶ نوامبر برابر با ۲۵ آبان ادامه یافت که الهام گرفته از ترکیب سنت، خلاقیت و نوآوری بود.
در نهایت، این رویدادها در بنلی لانژ در ۱۸ نوامبر برابر ۲۷ آبان با به نمایش گذاشتن آداب و رسوم آشپزی محلی به پایان رسید.
در این مراسم، غذاهایی مرتبط با سنت های خاص محلی ایتالیا ارائه شدند.
موضوع محوری رویداد آخر اصالت آشپزی ایتالیایی و رژیم غذایی مدیترانه ای بود که همراستا با موضوع این دوره از هفته آشپزی ایتالیایی است: «بر سر میز با غذای ایتالیایی، سلامت همراه با طعم خوش».
در طول سه مراسم فوق، که بیش از ۲۰۰ نفر از فعالان اقتصادی، رستوران داران، خبرنگاران، اینفلوئنسر ها و چهره های مطرح دنیای هنر و نمایش در آن حضور یافتند، دو سرآشپز ایتالیایی، محصولات غذایی و دستور پخت های ایتالیایی را از طریق مجموعه ای از نمایش های آشپزی که بسیار مورد توجه قرار گرفت، شرح و توضیح دادند.
در جریان این رویدادها به نامزدی آشپزی ایتالیا برای درج در فهرست میراث فرهنگی بشری غیرمادی یونسکو نیز اشاره شد، و همچنین، در پیوند با هفته زبان ایتالیایی در جهان که به تازگی به پایان رسیده است، چند ویدئو نیز که از سوی بنیاد Casa Artusi تهیه شده و مرتبط با گستره زبان و فرهنگ آشپزی ایتالیایی بود، به نمایش در آمد.
نظر شما