بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان پروژه راهداری در حال اجراست

تهران- ایرنا- معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان پروژه در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال اجراست، گفت: روزانه ۱۰ پروژه آماده افتتاح در این حوزه وجود دارد که در نوع خود بی‌نظیر است.

به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، داریوش امانی در آیین بهره‌برداری از پروژه ساخت راه روستاهای چهارچریک- ده‌ذوالفقار، علی آباد و آدینه‌مسجد شهرستان شازند با بیان این که بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان پروژه در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال اجراست، گفت: با وجود مشکلات، کارگاه‌های جاده‌ای سازمان در سطح کشور فعال است به طوری‌ که روزانه ۱۰ پروژه آماده افتتاح در این حوزه وجود دارد که در نوع خود بی‌نظیر است.

امانی با تجلیل از تلاش مجاهدانه فعالان این حوزه ادامه داد: نیروهای راهداری با تلاش مجدانه در برخی مناطق در سرمای‌ منفی ۳۰ درجه در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند و در این مسیر متاسفانه سالانه ۲۰ تا ۳۰ نفر از این نیروها را در جاده‌های کشور بر اثر سوانح رانندگی از دست می‌دهیم.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با اشاره به وجود ۸۸۷ نقطه حادثه خیز در کشور گفت: دولت سیزدهم متعهد شده تا پایان این دوره این نقاط را برطرف کند که در این راستا طبق برنامه ریزی به عمل آمده امسال نزدیک به ۴۴۰ نقطه باید رفع خطر شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که ۳۷ نقطه از این ۴۴۰ نقطه پرتصادف در استان مرکزی است، ابراز امیدواری کرد به رغم همه کمبودهایی که وجود دارد، این نقاط هم رفع خطر شود.

بر اساس این گزارش احمدی بیغش نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: این جاده با هدف رفع مشکلات تردد و ایجاد رفاه بهتر برای مردم به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: علیرغم محدودیت‌های منابع مالی که دولت دارد اما در سال‌های اخیر کمک‌های خوبی به شازند در زمینه راه و راهسازی، آب شرب و... داشته که باید قدردان آنها بود.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به جهت احداث این مسیر تشکر و قدردانی کرد.

مهرداد جهانی در جریان این مراسم با اشاره به تحقق اهداف دولت سیزدهم در تکمیل طرح های نیمه تمام در حوزه راه‌های استان مرکزی اظهار کرد: در دو سال اخیر در سطح راه های استان ۶۲ طرح نیمه تمام تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفته که بهره‌مندی ۳۵ روستای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالته و تکمیل پنج تقاطع غیرهمسطح مانند راه آهن پرندک، کردیجان، راه آهن شازند، شهید مهدی پرندک و نادرآباد از جمله این طرح ها بوده است.

وی با اشاره به اهمیت افزایش ضریب ایمنی در محورهای استان افزود: در این راستا در استان احداث پنج دستگاه پل بزرگ و همچنین اجرای ۱۷ پروژه مختلف شامل اصلاح هندسی، احداث واریانت، تعریض محور و اصلاح مسیر انجام شده که نقش بسزایی در کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن در نقاط مذکور داشته است.

جهانی همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص رفع نقاط حادثه خیز استان نیز گفت: تمامی نقاط حادثه خیز مصوب سال ۱۳۹۵ برطرف شده، همچنین ۳۷ نقطه حادثه خیز جدید نیز در سال جاری ابلاغ شده که از این تعداد ۹ نقطه رفع شده و شش نقطه آن نیز تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ رفع خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha