به گزارش روز دوشنبه ایرنا ، «احمد حمزه زاده» با اشاره به دیدار خود با مقام های کشورهای ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان در حاشیه اجلاس کشورهای عضو پیمان شانگهای واقع در شهر ارومچی کشور چین، خاطرنشان کرد: توسعه دیپلماسی نقطۀ عطف رشد گردشگری خارجی و آشنایی گردشگران با کشورها و فرهنگهای مختلف است.
وی با بیان اینکه در توسعه دیپلماسی گردشگری مؤلفههای متعددی نقش آفرینی میکنند؛ گفت: یکی از مؤلفههای اثر بخش در توسعۀ صنعت گردشگری، توجه به فرهنگ دیگر کشورها، بهویژه کشورهایی با تاریخ غنی در حوزه میراثفرهنگی، آثار تاریخی، جاذبههای طبیعی و صنایعدستی است.
حمزه راده با اشاره به وجود چهار هزار اثر تاریخی در استان، خاطرنشان کرد: بازار مسقف تبریز و مجموعه کلیساهای استان و ژئوپارک ارس ثبت جهانی شده اند و مهر ماه امسال در جریان برگزاری اجلاس جهانی سازمان جهانی گردشگری ملل متحد(unwto) در سمرقند ازبکستان، روستای صخره ای کندوان هم به عنوان یکی از بهترین روستاهای گردشگری دنیا ثبت شد .
وی طبیعت بکر و زیبای ارسباران را هم از ظرفیت های استان عنوان کرد و گفت: درصدد تعریف مسیر جدید گردشگری شمالغرب کشور با محوریت شهر تبریز هستیم.
حمزهزاده اظهار کرد: در اجلاس کشورهای عضو پیمان شانگهای واقع در شهر ارومچی کشور چین، بین کشور ایران و کشورهای ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان در خصوص دیپلماسی گردشگری، تبادل و آشنایی متقابل فرهنگی و تاریخی هماندیشی صورت گرفت.
اجلاس گردشگری کشورهای عضو سازمان شانگهای در شهر ارومچی کشور چین برگزار شد.
جمهوری اسلامی ایران در بیست و سومین نشست سران کشورهای عضو به میزبانی دهلی نو عضو رسمی سازمان همکاری شانگهای شد.
نظر شما