به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، سرهنگ شهباز زارعی روز دوشنبه در نشست خبری درباره جزئیات برگزاری این همایش اظهار داشت: با توجه به اینکه ارتش در همه مرزها حضور داشت و بیمارستانهای صحرایی و زیرزمینی ارتش در مرزها جهت پشتیبانی مستقر بودند بنابراین ستادکل نیروهای مسلح، اولین میزبانی تجلیل از بانوان شهید، جانباز و ایثارگر جامعه پرستاری دفاع مقدس را به اداره بهداشت نیروی زمینی ابلاغ کرد.
وی افزود: بر همین اساس دبیرخانهای در اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا راهاندازی شد و اسامی شهدا، جانبازان و ایثارگران را اگرچه کار سختی بود، احصا کرد.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش عنوان کرد: این همایش روز چهارشنبه هشتم آذرماه سال ۱۴۰۲ در سالن همایشهای ستاد هوانیروز در بزرگراه شهید بابایی با حضور مسئولان لشکری و کشوری و خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران جامعه پرستاری دفاع مقدس برگزار میشود.
سرهنگ زارعی با بیان اینکه هیچ دوربین، قلم و بیانی توان ثبت و ضبط و ارزش گذاری اقدامات و جانفشانیهای رزمندگان در دفاع مقدس را ندارد، ادامه داد: ما از هیچ طریقی نمی توانیم از رزمندگان، آزادگان و خانواده های شهدا قدردانی کنیم.
وی با بیان اینکه بخشهای بهداشت، امداد و درمان نزاجا در مرزها حضور فعالی دارند و خدمات بهداشتی و درمانی به نیروها ارائه می دهند، تصریح کرد: ما در دوران دفاع مقدس بیمارستانهای صحرایی و زیرزمینی داشتیم که خاطرات رزمندگان و پزشکان حاضر در این بیمارستان ها ثبت و ضبط شده و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در یکی از همین بیمارستان های صحرایی حضور داشتند.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش به خدمات برجسته کادر درمان نیروی زمینی ارتش اشاره کرد و گفت: یکی از پزشکان ما بیش از ۱۸ هزار عمل جراحی در مناطق مرزی کشورمان انجام داد.
سرهنگ زارعی تاکید کرد: کادر درمان بیمارستانهای ارتش در دوران دفاع مقدس با بهره گیری از خدمات پزشکی هر چند محدود وارد عمل می شدند و خدمات جراحی و فوریتهای پزشکی را در آن مناطق انجام می دادند.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نزاجا خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش ۳ بانوی پرستار شهیده دفاع مقدسبه نام های زرینتاج گودینی، سلطنت علیخانی و اقدس احمدوند دارد.
نظر شما