اعلام آمادگی بعثه حج برای انتقال تجارب به پژوهشگاه ملی اندونزی

تهران- ایرنا- دربازدید سرپرست حجاج ایرانی از پژوهشگاه ملی اندونزی، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برآمادگی بعثه حج کشورمان برای انتقال تجارب به پژوهشگاه ملی اندونزی تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت که به کشور اندونزی سفر کرده است امروز ضمن حضور در پژوهشگاه ملی این کشور با رئیس و چند تن ازمعاونین و مدیران این مرکز پژوهشی دیدار و گفتگو کرد.

سرپرست حجاج ایرانی در این دیدار با بیان ویژگی های خوب حجاج اندونزی، به تجارب و ظرفیت های بعثه حج جمهوری اسلامی ایران اشاره و بر آمادگی این مجموعه برای انتقال آن به پژوهشگاه ملی اندونزی تاکید کرد.

نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت همچنین با محکوم کردن جنایات وحشیانه رژیم کودک کش اسرائیل، رفتار مسلمانان اندونزیایی را در حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه ستودنی توصیف کرد.

برهمین اساس، در این دیدار، رئیس پژوهشگاه ملی اندونزی ضمن معرفی این پژوهشگاه و ظرفیت های آن، از ارتباط با مجموعه حج جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد و با اشاره به جایگاه ایران در حوزه حج، آمادگی برای ارتباط و همکاری با این مجموعه را اعلام کرد.

در ادامه این دیدار، حجت الاسلام عبدالمجید حکیم الهی رئیس مرکز اسلامی جاکارتا نیز به ظرفیت های پژوهشگاه ملی اندونزی و بعثه حج کشورمان اشاره کرد و درادامه حجت الاسلام منصور میر احمدی معاون امور بین الملل بعثه لزوم تقویت ارتباط میان این پژوهشگاه با مراکز علمی ایران را مورد تاکید قرار داد.

در پایان این دیدار، همایش تجربه بعثه حج جمهوری اسلامی ایران در احیای تراث حج با حضور نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت برگزار شد.

نواب در ادامه سخنان خود ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و یادآوری وضعیت مسلمانان مظلوم غزه، به وضعیت کنونی مدیریت سفرهای حج و عمره در جمهوری اسلامی ایران و چگونگی اعزام زائران ایرانی و حضور دراماکن مذهبی در مکه و مدینه اشاره کرد.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه به فلسفه برگزاری حج با استناد به سخنان حضرت فاطمه (س) اشاره و بر تلاش کشورمان برای شناسایی و تقویت تراث حج با بهره گیری از پژوهشکده حج و زیارت در قم تاکید کرد.

وی با بیان ظرفیت های علمی و پژوهشکده حج و زیارت، به فعالیت های این پژوهشکده درزمینه احیای تراث اسلامی، چاپ کتب و مجلات و موسوعه نویسی در حوزه حج، تاسیس کتابخانه تخصصی و راه اندازی موزه حج و برگزاری همایش ها و نشست های مختلف در این حوزه اشاره کرد.

بر پایه این گزارش، درابتدای این همایش رئیس پژوهشگاه ملی اندونزی و رئیس مرکز اسلامی جاکارتا هم اهداف برگزاری این همایش را تشریح کردند و دیگر سخنرانان نیز با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در حج، برگزاری این همایش را زمینه ساز بهره گیری اندونزی ازتجربه حج کشورمان دانستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha