به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی رمضانی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کردستان در سنندج با بیان اینکه شهدا چراغی برای دنیازدگان اسیر غفلت هستند، اظهار کرد: وصیتنامه شهدا حاوی راهکارها و رهنمودهایی است که باید در کنار یادمان شهدای گمنام نصب شود تا همه از این سبک و سیاق زندگی شهدا، بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه آرمان و منش شهدا باید در متن زندگی مردم باشد، افزود: یادمان شهدای گمنام در اماکن عمومی باشد چرا که به مثابه نوری در جامعه نورافشانی می کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان پیشنهاد داد مراسم شب وداع با شهدای گمنام در مسجد جامع سنندج برگزار و مدیریت مراسم به رزمندگان کرد مسلمان و پیشمرگان مسلمان کرد واگذار شود.
رمضانی با بیان اینکه مراسم تشییع پیکر شهدا حداکثر کیفیت و کمیت را داشته باشد، یادآور شد: سهم استان از ۲۸۰ شهید گمنام کم است که باید با رایزنی تعداد آن را افزایش داد.
وی اضافه کرد: تدبر در کلام امام خمینی (ره) درباره شهدا، ارزش آنها را نمایان می کند و نباید نسبت به آنان دچار فراموشی و بیتوجهی شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با تاکید بر اینکه جلسهای که به اسم شهداست نباید دچار کمتوجهی شود، گفت: مصوب شود که خود مدیران کل در جلسات مرتبط با شهدا حتما حضور پیدا کنند.
رمضانی افزود: سردار سلیمانی در کلامی گفت که ۳۰ سال به دنبال شهادت بود و باید این اشتیاق را در وصیتنامه این شهید عزیز دریافت و راهرو مکتب حاج قاسم بود.
وی کردستان را نماد وحدت دانست و اضافه کرد: این نماد در چنین مراسمهایی که آحاد مردم استان ارادتمند اهل بیت عصمت و طهارت هستند، نمایان میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تاکید کرد: انقلاب در حال رشد و رویش است و دستاورد آن با پیروزی خون بر شمشیر در غزه به رخ جهانیان کشیده شد.
نظر شما