تولید گوشت قرمز در کشور ۶ هزار تن افزایش می‌یابد

اردبیل - ایرنا - رئیس سازمان امور عشایر کشور از افزایش ۶ هزار تنی میزان تولید گوشت قرمز در کشور خبر داد.

سیاوش احمدی میر قائد روز جمعه در حاشیه بازدید از طرح‌های اجرا شده در بخش امور عشایری شهرستان مشگین‌شهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر اساس این طرح قرار است یک میلیون راس دام در چرخه پروار قرار گرفته و با حمایت‌هایی که می شود حدود ۶ هزار تن افزایش تولید گوشت قرمز داشته باشیم.

وی تصریح کرد: شرکت پیشتبانی امور دام کشور نیز موظف شده در ازای قرار دادن نهاده دامی مدت‌دار حدود ۶ ماهه به عشایر در قبال چک و سفته از این موضوع حمایت کند و در پایان قرارداد و یا پایان دوره پراربندی در صورتی که گوشت قرمز تولیدی عشایر به فروش نرود خود شرکت پشتیبانی حمایت کرده و به‌صورت تضمینی آن را خریداری کند که کمک بسیار بزرگی به عشایر است.

احمدی میرقائد ادامه داد: در کل طرح ۱۸۰ هزار تن نهاده‌های دامی در اختیار عشایر قرار می‌گیرد که بخشی در راستای پرواربندی و بخشی هم در راستای حمایت از دام مولد عشایر خواهد بود.

رئیس سازمان امور عشایر ایران همچنین از اجرای طرح چند طرح مهم دیگر در مناطق عشایرنشین کشور به دستور رئیس‌جمهوری خبر داد و افزود: آیت‌الله رئیسی بر پوشش کامل عشایر به پنل خورشیدی تا ۲ سال آینده و زمان پایان فعالیت دولت سیزدهم تاکید دارند و قرار است در این مدت ۲۲۰ هزار پنل خورشیدی در اختیار عشایر قرار بگیرد.

احمدی میرقائد پوشش کامل شبکه بهداشت در مناطق عشایری و توجه به زیرساخت‌ها و راه‌های عشایری را از دیگر دستورارت اصلی رئیس‌جمهوری ذکر کرد و گفت: دیروز از یکی از راه‌های مواصلاتی جامعه عشایری در منطقه مشگین‌شهر بازدید کردیم که کار بسیار ارزشمندی است که با همکاری سازمان بسیج سازندگی با کمترین هزینه و بیشترین بازدهی و اثربخشی اجرا شده و با اجرای آن ۱۶۰ خانوار عشایری از این طرح برخوردار شدند.

وی اظهارامیدواری کرد با تدام این طرح‌ها و برنامه‌ها زمینه افزایش رضایت جامعه عشایری فراهم شود شود تا همچنان در سنگر تولید به کار و فعالیت ادامه دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha