به گزارش دوشنبه شب ایرنا از خبرگزاری "آناتولی", داسیلوا در یک کنفرانس خبری مشترک در کنار اولاف شولتس صدراعظم آلمان در برلین افزود: من فکر میکنم سیاستمدارانی وجود دارند که خواهان صلح نیستند. اما مردم واقعاً خواهان صلح هستند.
لولا حمله هفتم اکتبر حماس را محکوم کرد، اما از حمله نظامی اسرائیل به غزه نیز انتقاد کرد.
وی گفت: حمله اسراییل ، تروریستی و یک اقدام غیر مسئولانه است. غیرنظامیان فلسطینی از جمله زنان و کودکان تنها بهای آن را میپردازند. آنها غیرنظامیان بیگناه هستند.»
رئیسجمهور برزیل همچنین از اعضای شورای امنیت سازمان ملل به دلیل عدم توافق بر سر آتشبس و عدم تلاش برای کاهش درد و رنج مردم غیرنظامی انتقاد کرد.
لولا گفت: "تنها در میز مذاکره میشود در مورد صلح صحبت کرد. این نقش سازمان ملل است، اما این نهاد به مسئولیت خود عمل نمیکند. "
اولاف شولتس، صدراعظم آلمان بار دیگر از جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کرد گفت که آلمان از حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس حمایت میکند.
وی همچنین مخالفت خود را با درخواست برای آتش بس بین طرفهای درگیر تکرار کرد.
شولتس با ادعای اینکه راهکار دو کشوری با حماس امکان پذیر نیست، گفت: «اسرائیل نیز باید حق شکست حماس را داشته باشد و از ادامه چنین اقدامات تروریستی جلوگیری کند.»
وی ادامه : راهکار دو کشوری بین اسرائیل و فلسطینیها قطعاً با حماس کارساز نخواهد بود، زیرا حماس میخواهد به اسرائیل حمله کند و ۱۰ میلیون نفر را که در آنجا زندگی میکنند از زندگی در کشورشان منع میکند.»
شولتس به دلیل حمایت گسترده از رژیم صهیونیستی و عدم انتقاد از حملات اسرائیل در غزه، در آلمان با انتقادهایی مواجه شده است.
به گزارش ایرنا, بیش از پانزده هزار غیرنظامی فلسطینی از جمله ۶۱۵۰ کودک و چهار هزار زن در جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه شهید و ۳۳ هزار نفر دیگر از جمله بیش از ۹ هزار کودک فلسطینی زخمی شدند و بنا به اعلام منابع فلسطینی، هفت هزار نفر نیز مفقود هستند که به احتمال زیاد در زیر آوار باقی ماندهاند اما مقامات رژیم صهیونیستی ادعا کردهاند که این جنگ علیه حماس و نیز آزادسازی اسیران صهیونیست بوده است.
گروههای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بست و منطقه را بمباران کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی که از نبرد با رزمندگان مقاومت درمانده شده بود در تلاش برای کشتار مردم بود تا از این راه به مقاومت فشار بیاورد و اهداف متجاوزانه خود را تحمیل کند. به همین دلیل اقدام به بمباران بیمارستانها و مراکز درمانی این منطقه و بازداشت پزشکان و مجروحان بستری در بیمارستانها کرد.
نظر شما