سید حمید حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای امدادرسانی به مصدومان سه دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان به بیمارستان حکیم نیشابور منتقل شدند.
وی ادامه داد: پیرو چند مورد حیوان گزیدگی (حیوان وحشی کفتار یا گرگ) در منطقه گردشگری درّود از همشهریان تقاضا میشود تا اطلاع ثانوی در صورت تردد در منطقه خیابان آبشار احتیاط لازم را داشته باشند و به صورت ویژه مراقب کودکان و سالمندان باشند.
رییس مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور نیز با بیان اینکه مجروحان از اهالی شهر درود شهرستان زبرخان هستند، گفت: طبق گفته مجروحان این حیوان گرگ و یا کفتار بوده و آسیبهای وارد شده به برخی از آنها جدی و بسیار دردناک است.
دکتر محمد شورورزی افزود: مراقبت و رسیدگی به جراحات مجروحان در اورژانس ترومای مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور در حال انجام است.
احتمال ابتلا به هاری گرگ
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان های نیشابور، زبرخان و میان جلگه به خبرنگار ایرنا گفت: پیرو دریافت گزارشهایی مبنی بر حمله کفتار یا گرگ به افراد در منطقه درود شهرستان زبرخان به این اداره، در پایش انجام شده توسط تیمهای حفاظتی محیط زیست، یک قلاده گرگ که احتمالا دچار هاری بوده شناسایی و سپس با دستور دادستانی این شهرستان معدوم شد.
محمد مهدی نوربخش افزود: نمونه برداری برای تشخیص ابتلا به هاری از این قلاده گرگ توسط کارشناسان دامپزشکی انجام شده و نتایج آن در دست بررسی است.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۳ پایگاه عملیاتی شامل ۱۱ پایگاه شهری، ۱۸ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس با تحت پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانهروزی و رایگان به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه میدهد.
نظر شما