مسوول واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهدای والفجر شیراز روز سهشنبه با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ سال است که روش واکسیناسیون برای کاهش مرگ و میر و عوارض ناشی از بیماری استفاده می شود، گفت: ۲ هفته پس از انجام واکسیناسیون، تولید آنتی بادی در بدن آغاز شده و در برابر عفونت ناشی از ویروس، در بدن مصونیت ایجاد می کند و به دنبال آن، بستری در بخش های مراقبت ویژه بیمارستان به میزان ۸۲ درصد و خطر مرگ۳۱ درصد کاهش می یابد.
جمال دهقان فرد افزود: افرادی که در مراکز تجمعی و سراهای سالمندی زندگی می کنند، همچنین کادر درمان، پزشکان و پرستارانی که در بیمارستان ها و آسایشگاه ها کار می کنند، از جمله افراد در معرض خطر ابتلا به ویروس آنفولانزا هستند.
مسوول واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت شهدای والفجر عنوان کرد: در طی مهر و آبان ۱۴۰۲، تعداد ۵۰۷ سالمند در هفت سرای سالمندی، ۲۳۶ نفر شیرخوار، کودک و نوجوان، هزار و ۴۵۰ نفر کارکنان و مددجویان معلول ذهنی جسمی و بیمار روانی مستقر در مراکز توانبخشی زیر پوشش سازمان بهزیستی در سر تا سر شیراز بر علیه بیماری آنفولانزا، واکسینه شده اند.
مسوول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت شهدای والفجر نیز با بیان اینکه بیماری آنفولانزا بیماری حاد دستگاه تنفسی است که اغلب نشانه های آن پس از دو تا هفت روز بهبود می یابد، گفت: علایم این بیماری شامل تب، لرز، گلودرد، سردرد، دردهای عضلانی، خستگی و در مواردی تهوع، استفراغ یا اسهال است.
علی مختاری اضافه کرد: رعایت نکاتی چون شستشوی دست ها، پرهیز از دست دادن، تغذیه مناسب و مقوی، رعایت فاصله یک تا دو متر از فرد بیمار، رعایت شیوه های قرنطینه فرد بیمار در مراکز تجمعی، استفاده از ماسک در پیشگیری از بیماری آنفولانزا ضروری است.
نظر شما