مهدی محسن حقیقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان، ۲۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ از یک واحد رستورانی در ارومیه کشف و توقیف شد که بعد از نمونه برداری و بررسی، غیر بهداشتی و فاسد اعلام و دستور قضایی خروج آن از چرخه مصرف انسانی دریافت شده است.
وی بیان کرد: محموله ۳۰۰ کیلوگرمی گوشت مرغ فاقد هویت نیز در عملیات دیگری توقیف و محموله برای اخذ دستور قضایی به سردخانه منتقل شده است که در صورت فاسد بودن از چرخه مصرف خارج می شود.
وی با بیان اینکه در ارومیه بیش از ۵۰۰ واحد مرغ فروشی و ۳۵۰ واحد قصابی فعال است که کنترل مستمر این واحدها در دستور کار جدی دامپزشکی قرار دارد، اضافه کرد: واحدهای بدون پروانه فعال در زمینه کشتار دام و طیور هم وجود دارد که به محض مشاهده و دریافت گزارش با آنها برخوردهای جدی صورت می گیرد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه اظهار کرد: نظارت بهداشتی و پایش فرآوردههای خام و محصولات دامی از مزرعه تا سفره برای تضمین سلامت زنجیره غذایی با منشا دام از برنامههای مستمر شبکه دامپزشکی است.
حقیقی از شهروندان خواست تا گوشت و سایر فرآوردههای خام دامی را از مراکز مجاز و دارای پروانه معتبر و با هویت مشخص (برند، تاریخ تولید، تاریخ انقضا و نوع محصول ) تامین و تهیه کنند و به شرایط نگهداری بهداشتی و اصولی این فرآوردهها هم توجه داشته باشند.
وی گفت: شماره ۱۵۱۲ دامپزشکی آماده دریافت هر گونه گزارش تخلفات بهداشتی در حوزه دامپزشکی است.
به گزارش ایرنا شبکه دامپزشکی ارومیه در حوزه هایی از جمله بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی، نظارت بر بهداشت عمومی، بهداشت و نظارت بر بیماریهای طیور و آبزیان و تشخیص و درمان فعالیت میکند.
افزون بر ۸۰۰ مرکز عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان ارومیه فعال است.
نظر شما