استاندار: ۲ هزار طرح عمرانی در همدان در دست اقدام است

همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت: ۲ هزار طرح عمرانی بزرگ و کوچک در همدان در دست اجرا قرار دارد که در تلاش برای تکمیل آنها هستیم‌.

به گزارش خبرنگارایرنا، استاندار همدان روز پنجشنبه در آیین تکریم و معارفه سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان که در حاشیه نشست اعضای شورای اداری استان برگزار شد، گفت: مهمترین موضوع قابل توجه امروز ما، انتخابات اسفند ماه است که دشمنان همه توان خود را به کار گرفته‌اند تا نظام را در این انتخابات دچار چالش کنند.

علیرضا قاسمی فرزاد اظهار کرد: دشمنان تلاش می کنند مشارکت را در انتخابات کاهش دهند و امنیت را دچار خدشه کنند بنابراین همه ما باید همت کنیم تا انتخابات پیش رو، با شور و گرمای خاص و حضور پر صلابت مردم، یک بار دیگر نقشه‌های شوم دشمن را بر ملا کنند.

استاندار همدان در ادامه تصریح کرد: پروژه آبرسانی به شهر همدان یکی از مهمترین طرح‌های عمرانی استان بود که به همت دولت سیزدهم سال گذشته به ثمر نشست.

وی با تاکید بر اینکه تامین آب آشامیدنی سالم و پایدار از مهم ترین اولویت‌های ما است، عنوان کرد: مسائل زیرساختی پروژه آبرسانی بلند مدت از سد تالوار به همدان حل شده است و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال به طور کامل بهره برداری شود.

قاسمی فرزاد تاکید کرد: نزدیک به ۲ هزار پروژه عمرانی خرد و کلان در استان همدان در دست اقدام داریم که از اعتبارات سفر رییس جمهور، اعتبارات ملی و استانی برای تکمیل آن استفاده می‌شود.

وی گفت: چهار هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور و هیات دولت سیزدهم به استان همدان محقق شده است و یک اعتبار مناسب به زودی به استان پرداخت می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه امنیت امروز کشور حاصل تلاش‌های مجاهدانه نیروی انتظامی و دستگاه امنیتی است، خاطرنشان کرد: مایوس کردن مردم، تبدیل رقابت انتخابات به درگیری و چالش‌های منطقه‌ای و خدشه دار کردن سلامت انتخابات از اهداف پیش روی دشمن است.

وی با قدردانی از معاون پیشین هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان گفت: آقای یوسفیان نیز کارنامه خوبی در حوزه‌ عمرانی دارد و امیدواریم حمایت‌های ویژه‌ای در جهت پیشبرد اهداف نظام، دولت و رفع مشکلات مردم از وی صورت گیرد.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: از منتخبان مردم می‌خواهیم فکری برای اصلاح قانون داشته باشند چراکه در هم‌تنیدگی قوانین، مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده است که باید اصلاح شود.

معاون پیشین هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز گفت: در این مدت تلاش کردیم بر مبنای خِرَد علمی، دانش و بر اساس مبانی فنی کارهای عمرانی استان را پیش ببریم.

فرزاد تیموری افزود: پروژه انتقال آب از سد تالوار به همدان سال‌های سال بلاتکلیف مانده بود که با پیگیری‌های استاندار، پروژه با سرعت بسیار خوبی پیش رفت و بحران آب همدان به نحو شایسته‌ای مدیریت شد.

وی اظهار کرد: پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) با اعتبار قابل توجهی به سرانجام رسید و در فاز دوم نیز قرداد آبرسانی به ۲۰۰ روستا منعقد شد.

تیموری ادامه داد: در سفر رییس جمهور و هیات دولت سیزدهم به استان همدان ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی استان همدان تعریف شد.

وی بیان کرد: پروژه بزرگ نهضت ملی مسکن از مهمترین پروژه‌های تاریخ کشور محسوب می شود که قرار است در قالب آن چهار میلیون مسکن در سطح کشور ساخته شود که استان همدان سهم بسیار بزرگی در این بخش دارد.

معاون پیشین هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان افزود: در حوزه مسکن وضعیت استان همدان در دولت‌های گذشته مناسب نبود، اما با حمایت‌های دولت سیزدهم پروژه ۱۱ هزار واحدی شهرک پرواز همدان کلید خورد و در همه شهرهای استان زمین مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن تامین شد.

معاون جدید هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز گفت: از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲ در نخستین دور شوراهای اسلامی شهرها منتخب مردم همدان و پس از آن به عنوان شهردار زنجان منصوب شدم.

امیررضا یوسفیان افزود: از دهه ۷۰ تاکنون آب به عنوان یکی از مشکلات اساسی مردم همدان مطرح بود اما با همت دولت و نمایندگان این دغدغه اساسی مردم برطرف شد.

به گزارش ایرنا، امیررضا یوسفیان متولد سال ۱۳۴۲ و دارای مدرک دکترای مدیریت عالی کسب و کار و کارشناسی ارشد مدیریت دولتی است.

در کارنامه او، سکانداری شهرداری شهرهای همدان، زنجان، قائمشهر، فامنین، نهاوند، دلیجان و ساوه وجود دارد.

وی همچنین در مقطعی دبیر شورای ترافیک استان همدان و مسئولیت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان همدان را بر عهده داشت.

وی به دلیل صدور حکم انتصابش به عنوان معاون عمرانی استانداری همدان سه روز پیش از ادامه فعالیت به عنوان شهردار ساوه استعفا کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha