سیاست‌های اقتصاد دریا محور سبب جذب حدود ۱۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در بندرچابهار شد

چابهار - ایرنا - عضو هیأت عامل و معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در راستای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور منجر به ایجاد بستری مناسب جهت تسهیل و توسعه امر سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاری معادل ۱۱ هزار و ۸۱۴ میلیارد ریال در بندر شهیدبهشتی شده است.

به گزارش روز جمعه ایرنا، علی فتحی در حاشیه بازدید از بندرچابهار و دیدار با مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهارکرد: سیاست‌های کلی توسعه دریا محور ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تکلیفی قانونی برای وزارت راه و شهرسازی و مشخصا سازمان بنادر و دریانوردی که نهادی حاکمیتی و ملی است.

وی بیان کرد: محور اصلی سیاست‌های توسعه دریا محور، استفاده حداکثری از ظرفیت و فرصت های دریا است.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی افزود: تاکنون بیش از ۴۴ هزار و ۱۶۷ میلیارد ریال و ۱۹۵ میلیون یورو منابع در حوزه سواحل مَکُران، ۳۶ هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان و ۵۶ میلیون دلار به توسعه زیرساخت های عمرانی و تجهیزاتی بندر شهید بهشتی اختصاص یافته، به بهره برداری رسیده و یا در دست اجرا است.

وی گفت: ایجاد بندر بزرگ مَکُران در منطقه کوه مبارک از جمله اقدامات تحولی و بسیار مهم در سطح ملی و بین المللی است که سهم بسزایی در ارتقاء جایگاه حمل و نقل کشورمان و نقشی راهبردی در توسعه منطقه مَکُران خواهد داشت که این امر منجر به افزایش سهم کشورمان در حمل و نقل دریایی و ترانزیت خواهد شد.

فتحی افزود: ساخت این بندر بدلیل اثرگذای همزمان بر موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زمینه بسیار مناسبی برای تحقق توسعه دریامحور و تغییر سیمای منطقه مَکُران می‌شود.

وی بیان کرد: در کنار تمامی این اقدامات توجه به مسوولیت اجتماعی و محرومیت زدایی از مناطق کمتر برخوردار نیز به عنوان اولویت در دستورکار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته و حجم پروژه های اجرایی حال حاضر طول ساحل مَکُران در استان سیستان و بلوچستان را هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال دانست.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha