سهام عدالت یکی از سیاستهای حمایتی و اقتصادی دولت از اقشار مختلف جامعه است. این طرح از دولت نهم آغاز شد و به عنوان نوعی یارانه به وسیله شرکتهای تعاونی استانی به متقاضیان اختصاص یافت.
طی این سالها، بسیاری از صاحبان سهام عدالت فوت کردند و سهام آنها بلاتکلیف مانده است. با توجه به ارزش روز سهام عدالت بسیاری از وراث افراد متوفی تصمیم دارند این دارایی را انتقال دهند.
علی دانشی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا درباره چگونگی انتقال سهام متوفیان به وراث اظهار کرد: این افراد باید در ابتدا به دادگاه مراجعه و قیمی را مشخص کنندف انحصار وراثت انجام دهد، در کافی نت احراز هویت کنند و در نهایت در بانک ملی یا تجارت انتقال سرمایه بدهند.
این افراد باید در ابتدا به دادگاه مراجعه و قیمی را مشخص کنندف انحصار وراثت انجام دهد، در کافی نت احراز هویت کنند و در نهایت در بانک ملی یا تجارت انتقال سرمایه بدهند.
وی افزود: ۵۵۳ هزار نفر در استان از سهام عدالت برخوردارند که ۲۱۶ هزار نفر از آنها در شهرستان بویراحمد هستند.
مدیرامور رفاهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به ثبت نام جدید سهام عدالت توسط جاماندگان، تصریح کرد: هم اینک در مجلس مصوب شده که برای جاماندگان حتما سهام عدالت اختصاص می یابد و مردم نگرانی نداشته باشند.
دانشی ابراز کرد: ضمن اینکه افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی ره به صورت خودکار در همان نهاد سهامشان ثبت نام می شود.
به گزارش ایرنا، طبق گفته مدیر برنامهریزی و توسعه سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار کشور، بررسیها نشان میدهد در ۱۵ سال گذشته بیش از سه میلیون نفر از سهامداران عدالت فوت شدهاند که وراث باید برای تعیین تکلیف سهام عدالت آنها اقدام کنند.
نظر شما