پژمان نوروزی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: با پرداخت این میزان تسهیلات زمینه اشتغال برای بیش از ۵۰۰ نفر در استان فراهم شد.
وی افزود: از مجموع تسهیلات پرداختی صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری ۳۲۵ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال در حوزه خدمات، ۲۰۸ میلیارد و ۳۶۰ میلیون ریال در حوزه کشاورزی، یکهزار و ۱۹ میلیارد و ۵۹۴ میلیون ریال در حوزه صنعت و ۲۳۳ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال تفاهمنامههای استانی پرداخت شده است.
نوروزی یکی از رسالتهای اصلی صندوق کارآفرینی اُمید در سال ۱۴۰۲ را احیای واحدهای اقتصادی اعلام و تصریح کرد: این صندوق از محل تفاهمنامه با معاونت روستایی ریاستجمهوری برای احیای کسبوکارهای دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی و یا طرحهای فعال با تولید ۵۰ درصد ظرفیت تسهیلات میکند.
وی یادآور شد: از ابتدای مهرماه سالجاری ۲۱ طرح نهضت احیاء با سرمایهگذاری ۹۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال توانسته دو طرح به مبلغ ۴۵ میلیارد ریال را اجرایی کند.
مدیر صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: براساس تفاهمنامه معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون تعاون، کار و رفاهاجتماعی و صندوق کارآفرینی اُمید (تصکا) ۱۷ فقره به ارزش ۶۹۳ میلیون ریال معرفی شدهاند.
وی گفت: در این راستا تاکنون ۱۰ فقره به مبلغ ۳۲۷ میلیارد ریال پرداخت شده است و هفت فقره به مبلغ ۳۷۲ میلیارد ریال پرداخت میشود.
نوروزی تاکید کرد: این تسهیلات (تصکا) به طرحهای جدید و نوآور و یا طرحهای موجود که با روشهای نوآورانه با حفظ کیفیت قیمت را کاهش و یا با حفظ قیمت کیفیت محصول را افزایش میدهند و همچنین طرحهای دارای مزیت نسبی استان، دانشبنیان، فناورانه، دارای بازار مناسب و افزایش حجم تقاضا و در نهایت پروژههای دارای ارزش افزوده و ایجاد اشتغال پرداخت میشود.
وی افزود: افزایش خدمترسانی مطلوب و پرداخت بهموقع تسهیلات در صندوق کارآفرینی اُمید نیازمند توجه و نگاه جدی مسوولان، دولت و افزایش و پرداخت بهموقع اعتبارات اختصاص یافته در این حوزه است.
مدیر صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: اعتبارات حوزه قراردادهای عاملیت تبصره ۱۸ سال گذشته مهرماه امسال ابلاغ شده است که با این اعتبارات میزان تسهیلات پرداختی در نیمه دوم امسال نیز افزایش مییابد.
نوروزی ۶۰ درصد تسهیلات پرداختی از سوی صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری را مربوط به کارآفرینان خانم دانست و اظهار داشت: بانوان بیشترین شاغلانی هستند که از طریق منابع صندوق اقدام به راهاندازی کسب و کار کرده و ۶۵ درصد اشتغال مربوط به آنان بوده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما