برترین دانشمندان جوان علوم پایه معرفی و تجلیل شدند

تهران - ایرنا - آیین اختتامیه هفتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان روز سه شنبه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد و در حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه تهران و معاون پژوهشی وزارت علوم برگزیده ها قدردانی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، حامد دائمی عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان به عنوان استاد برتر در این مراسم معرفی شد و هدیه ۲۰۰ میلیون تومانی را دریافت کرد.

برگزیدگان بخش های علوم پایه
همچنین در هر گروه برگزیده علمی و برگزیده نهایی معرفی شد، برگزیدگان علمی هر کدام ۱۰ میلیون تومان جایزه نقدی و برگزیدگان نهایی ۱۰۰ میلیون تومان جایزه نقدی دریافت کردند.

در گروه علوم زیستی هادی رضایی راد، مرجان میرحاج، امیر امیرخانی و فرزانه دیانت دار برگزیده علمی و هر کدام ۱۰ میلیون تومان و مهبان رحیمی فرد و امیرمحمد شریفی رنانی برگزیده نهایی معرف شده و هر کدام ۱۰۰ میلیون تومان جایزه دریافت کردند.

در گروه زمین شناسی نیز آریان صلواتی، علیرضا صدوقی و ملیحه سادات فاضلی به عنوان برگزیده علمی و صادق درخش برگزیده نهایی شناخته شدند.

در گروه هوش مصنوعی نیز مریم قائم مقامی، لیلا کشاورز و نرگس اسدی برگزیده علمی و نجمه نیسانی سامانی برگزیده نهایی شناخته و تجلیل شدند.

همچنین در گروه شیمی علیرضا اسپرهم، نیلوفر نخودیان اصفهانی و ناهید رضوانی جلال برگزیده علمی و جواد ترکاشوند و منا خرازی برگزیده نهایی شناخته شدند.

در گروه فیزیک نیز عاطفه شهسواری پور، فاطمه بهارلو نژاد، فائزه دادگر، مائده مجیدی و سینا نبی برگزیده علمی و سیدعلی موسوی شایق و نازیلا طربی برگزیده نهایی شدند.

در گروه ریاضی نیز نسیم ارغا، هادی صادق زاده تبریزی، سمیه مستانه، حسین زکریا پور و مهدی صادق زاده تبریزی برگزیده علمی و المیرا میرزا بیگی نهایی شدند.

در بخش کسب و کارهای نوپا نیز محمدعلی خیامیان، حسین شاهسوارانی، آرش علی قارداشی، احسان شاهجویی، محمد صابری و حامد دائمی برگزیده علمی و نسرین قاسمی برقی برگزیده نهایی معرفی شدند.

به گزارش ایرنا، ایین اختتامیه هفتمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با حمایت بنیاد نیکوکاری علم و فناوری جمیلی، همزمان با هفته پژوهش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، ترویج فرهنگ کارآفرینی و معرفی الگوهای برتر در سطح ملی و بین المللی، در حوزه های مختلف علوم پایه؛ شامل شیمی، فیزیک، ریاضی و علوم کامپیوتر، علوم زیستی، زمین شناسی و بخش ویژه هوش مصنوعی برگزار شد.

ایده پردازان و صاحبان کسب و کارهای نوپا و دانش بنیان و افراد ۱۸ تا ۴۴ سال در همه رشته ها می توانستند در صورتی که طرحی با محوریت علوم پایه دارند از اول مرداد ۱۴۰۲ تا اول مهر ۱۴۰۲با مراجعه پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره به نشانی www.ysf-persia.com ایده‌های خود را ثبت کنند. همچنین اساتید جوان حوزه علوم پایه (تا ۴۴ سال) فرصت داشتند در دو بخش بنیادی و کاربردی برای شرکت در بخش استاد نمونه جوان شرکت کنند.

ایده جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از سال ۱۳۹۵ به همت بنیاد نیکوکاری جمیلی و در راستای حمایت از ایجاد کسب‌ و کارهای مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی، با هدف تبدیل ایده به ثروت، محقق شد.

این جشنواره از سال ۱۳۹۶ به صورت سالیانه در سطح ملی برگزار می‌شود و برگزیدگان نهایی در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی به منظور تجاری‌سازی محصول و ایجاد شرکت نوپا بهره‌مند می‌شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha