ایجاد «اتحاد نیمه‌رسانا»؛ محور سفر رئیس جمهور کره جنوبی به هلند

تهران- ایرنا- اولین سفر رسمی یک رئیس جمهور کره جنوبی به هلند در تاریخ روابط دو کشور از سال ۱۹۶۱، با همکاری‌های علمی و اقتصادی از جمله تشکیل «اتحاد نیمه‌رسانا» بین سئول و آمستردام همراه بود.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد که یون سوک یول رئیس جمهور کره جنوبی در جریان سفر دو روزه خود به هلند که با تمرکز بر همکاری در حوزه نیمه‌رساناها انجام شده بود، روز سه‌شنبه از مقر شرکت فناوری ASML بازدید کرد.

سفر رسمی یون که در آن وی با ویلم الکساندر پادشاه دیدار کرد، اولین سفر یک رئیس جمهور کره‌جنوبی به این کشور اروپایی از زمان آغاز روابط دیپلماتیک آنها در سال ۱۹۶۱ است.

رئیس جمهور کره‌جنوبی در آغاز سفر خود به هلند در دیدار با گروهی از ساکنان کره‌ای در آمستردام گفت: روابط دو کشور را به یک «اتحاد نیمه‌رسانا» ارتقا می‌دهد.

کیم تائه-هیو مشاور امنیتی رئیس جمهور کره‌جنوبی، ذیل این اتحاد دو بازیگر قدرتمند در بازار جهانی نیمه‌رسانا به صورت مشترک در زمان‌های بحران برای زنجیره تامین تراشه واکنش نشان خواهند داد.

یون سوک یول همچنین تبدیل به اولین رئیس دولتی است که از «اتاق تمیز» شرکت ماشین آلات تراشه ASML در هلند بازدید و اتحاد فناوری بین دو کشور را برجسته کرد.

ایجاد «اتحاد نیمه‌رسانا»؛ محور سفر رئیس جمهور کره جنوبی به هلند

یک هیات از شرکت‌های سامسونگ و SX به عنوان تولیدکنندگان بزرگ تراشه کامپیوتر کره‌جنوبی، یون را در این سفر همراهی کردند. هر دو مشتریان بزرگ شرکت ASML هستند و کره‌جنوبی بعد از تایوان دومین بازار بزرگ این شرکت را به لحاظ فروش دارد.

سامسونگ یک یادداشت تفاهم همکاری با شرکت هلندی ASML امضا کرد تا به صورت مشترک یک تریلیون وون (۷۶۲ میلیون دلار) در یک مرکز پژوهشی کره‌ای سرمایه‌گذاری کنند. شرکت ASML و SX نیز به طور جداگانه یک توافق برای همکاری در توسعه فناوری با هدف کاهش استفاده از انرژی در ساخت تراشه امضا کردند.

دفتر ریاست جمهوری کره‌جنوبی اعلام کرد که ASML در حال ساخت یک خط مونتاژ جدید در کره‌جنوبی با سرمایه ۱۸۱ میلیون دلار است.

موسسه‌های تحقیقاتی کره‌ای و هلندی از جمله دانشگاه فنی آیندهوون و موسسه پیشرفت فناوری کره‌جنوبی یک توافق تبادل علمی با حضور وزیران تجارت دو کشور به امضا رساندند.

هلند و کره‌جنوبی در سال ۲۰۲۲ یک معاهده شراکت راهبردی در سئول امضا کردند که منافع مشترک خود را به عنوان کشورهای تجاری متعهد به حاکمیت قانون بین‌المللی به رسمیت شناختند.

این توافق به دنبال راه‌هایی برای هماهنگی بین بخش‌های خصوصی و دولتی و حفاظت مشترک و ارتقای فناوری‌های نوظهور از جمله در حوزه نیمه‌رساناها است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha