مقدمات تشکیل ستاد استانی قرارگاه توسعه استان‌های زاگرس‌نشین فراهم شد

شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: مقدمات تشکیل ستاد استانی قرارگاه توسعه استان‌های زاگرس‌نشین در استان فراهم شده و این مهم در آستانه تحقق یافتن است.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا منتظری روز پنجشنبه در نشست شورای اداری بخش لاران شهرستان شهرکرد که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری برگزار شد، اظهار داشت: تشکیل قرارگاه توسعه استان‌های زاگرس‌نشین که در سفر استانی رییس‌جمهور از سوی استاندار پیشنهاد شد و با موافقت آیت‌الله رئیسی همراه شد در نهایت تشکیل شد و ستاد استانی این قرارگاه نیز در استان در آستانه تشکیل است و در قالب آن برنامه‌ها و اعتبارات تخصیصی به استان ساماندهی می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه به مجموعه‌های استانی خود مسئولیت نظارت بر نحوه اجرای طرح‌های عمرانی و اختصاص اعتبار متناسب با پیشرفت اجرایی طرح‌ها را تکلیف کرده است، توصیه کرد تا مدیران دستگاه‌های اجرایی پس از مبادله موافقت‌نامه‌ها اجرای طرح‌ها را با سرعت پیگیری کنند.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری، تدوین شناسنامه از ظرفیت‌های استان را از موضوعات مهم در دستور کار عنوان کرد و گفت: با تدوین این شناسنامه می‌توان با ارائه وضعیت جامعی از ظرفیت‌های استان در جذب شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری (هلدینگ‌ها) اقدام کرد.

منتظری تهیه بسته تقویتی طرح مولدسازی استان را از دیگر طرح‌های در دست اجرا در استان برشمرد و افزود: از آنجاکه منابع مالی موجود محدود است باید از ظرفیت مولدسازی استفاده کرد.

بخش لاران در صدر نقاط حادثه‌خیز شهرستان شهرکرد

مقدمات تشکیل ستاد استانی قرارگاه توسعه استان‌های زاگرس‌نشین فراهم شد

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: بخش لاران علاوه‌بر اینکه منطقه کم‌برخورداری است اما در رتبه اول رخدادهای طبیعی در شهرستان شهرکرد قرار دارد و ریسک‌پذیری بالایی دارد.

خسرو کیانی افزود: سیلاب، برف، کولاک، آتش‌سوزی مراتع و خشکسالی از جمله مخاطراتی است که بخش لاران را تهدید می کند.

وی تصریح کرد: سال گذشته از منابع مدیریت بحران اعتبارات خوبی به این بخش تخصیص داده شد و ۱۴۱ میلیارد ریال در قالب ۱۳ طرح حوادثی در این بخش جذب شد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری یادآور شد: همچنین ۵۶۸ فقره تسهیلات بخش کشاورزی به میزان ۸۸ میلیارد ریال و ۱۸۱ فقره تسهیلات بخش مسکن، ۹۷ فقره تسهیلات معیشتی به میزان ۳۹ میلیارد ریال و ۱۰۸ فقره تسهیلات صندوق بیمه به بخش لاران طی سال گذشته اختصاص یافت.

کیانی با بیان اینکه در تامین تجهیزات و ماشین‌آلات در بخش لاران تا نقطه مطلوب فاصله داریم، اظهار داشت: سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص یافت که بخشی از آن سهم بخش لاران است و بر اساس آن ۶ دستگاه تیغه برف‌روب، یک دستگاه بیل بکهو و یک ماشین آتش‌نشانی به این بخش اختصاص یافت.

اختصاص بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به بخش لاران

مقدمات تشکیل ستاد استانی قرارگاه توسعه استان‌های زاگرس‌نشین فراهم شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست به سهم بخش لاران از تسهیلات اشتغالزایی استان اشاره کرد و گفت: در ۹ ماهه امسال ۱۹۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل تبصره ۱۶ و ۴۵ میلیارد ریال تسهیلات در بخش مشاغل خانگی به بخش لاران تخصیص یافت.

محسن مولوی افزود: همچنین ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی نیز به تازگی در اختیار فرماندار شهرکرد قرار گرفته تا در بخش لاران توزیع شود.

وی یادآور شد: یکی از طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال در بخش کشت و صنعت و دامپروری است که بهره‌برداری از آن می‌تواند تحول خوبی در منطقه ایجاد کند.

به گزارش ایرنا، بخش لاران چهارمحال و بختیاری شامل سه شهر سورشجان و سودجان و هارونی و ۱۵ روستا و آبادی شامل فتح‌آباد، آقبلاغ ، خوی ، وانان ، اسدآباد ، مصطفی‌آباد ، کتک، مرغملک، دولت‌آبادخاکی، کریم‌آباد، خلیل‌آباد، احمدآباد، قلعه‌سوخته، قلعه خاکی و اوج بُغاز است و جمعیت بخش نزدیک به ۳۳ هزار نفر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha