محسن طاهریان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق بررسیها درخواست تامین «اتوبوس سیار خونگیری» در مصوبه سفر رییس جمهور به استان سمنان قرار نگرفته است و انتظار میرود مسوولان در این بخش بیش از پیش همراهی کنند.
وی ادامه داد: مهدیشهر، آرادان، ایوانکی، سرخه، میامی و شهرک صنعتی سمنان، دارای حدود ۴۰ هزار جمعیت با داشتن شرایط اهدای خون، اما فاقد پایگاه انتقال خون است و راهاندازی «اتوبوس سیار خونگیری» این کمبود را جبران میکند.
طاهریان ابراز کرد: سمنان از لحاظ وسعت هفتمین استان پهناور کشور است که این پراکندگی ضرورت داشتن «اتوبوس سیار برای خونگیری» در این استان را دوچندان میکند.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان گفت: تامین «اتوبوس سیار خونگیری» حدود ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که کمک مسوولان و خیران برای تامین اعتبار ضروری است.
چهار پایگاه اهدای خون در شهرستانهای گرمسار، سمنان، شاهرود و دامغان در استان سمنان فعال است و متقاضیان اهدای خون میتوانند با مراجعه به این مراکز در نجات جان همنوعان مشارکت کنند.
سمنان که به «دارالمرحمه» معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است که با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
سمنان با برخورداری از ۲ هزار و ۱۶ کیلومتر راه در حوزه اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، ۲ فرودگاه بینالمللی در شهرستانهای سمنان و شاهرود و ایستگاه راهآهن فعال که روزانه بیش از ۲۰ رام قطار از آن عبور میکند در زمینه حمل و نقل نیز اهمیت ویژهای دارد؛ سالانه نزدیک به ۱۷ میلیون زائر با عبور از شهرستانهای مختلف استان پهناور سمنان به زیارت حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در مشهد مقدس میروند که به همین میزان مسافر عبوری در تصادفات در محورهای مواصلاتی استان زیاد است و همین موضوع ضرورت تامین خون در استان را دوچندان میکند.
نظر شما