به گزارش ایرنا، محمدرضا قائد عبدی روز سهشنبه در نشست اجرای طرح سپاس معاونت ریاست جمهوری استان مرکزی در اراک، افزود: کارت ایثار پنجم مردادماه امسال رونمایی شد که بر این اساس، ۴۵۰ هزار کارت ایثار توسط ستاد کل نیروهای مسلح صادر میشود و تکالیفی را برای دستگاههای اجرایی ایجاد میکند.
وی ادامه داد: هر هفته و هر ماه تعدادی کارت ایثار توسط ستاد کل نیروهای مسلح برای ایثارگران صادر میشود و با صدور این کارتها بر اساس تعداد روزهایی که رزمندگان در جبههها حضور داشتهاند، خدمات به آنان ارایه میشود.
مشاور وزیر و مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی، کارت ایثار را هویت اجتماعی و فرهنگی ایثارگران عنوان کرد و گفت: هویت بخشی ارزشی و اجتماعی به رزمندگان جهادگر و بهبود خدمترسانی به جامعه معظم ایثارگران از جمله اهداف صدور این کارت است.
عبدی خاطرنشان کرد: جهاد کشاورزی چندین سال است که روبه فراموشی بود و اجرای سند ملی کارت ایثار، نام جهاد را احیا کرد.
وی اضافه کرد: ۱۶ هزار پرونده تاکنون در وزارت جهاد کشاورزی تعیین و تکلیف شده و به صدور کارت منتج شدهاست.
مشاور وزیر و مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: بر این اساس شیوهنامه نحوه محاسبه جهادگران با حضور فرماندههان و ایثارگران تهیه شده و تا ۲ هفته آینده رونمایی میشود.
قائدعبدی با تاکید بر تکریم و تجلیل از خانواده شهدا خاطر نشان کرد: سههزار و ۳۹۶ شهید، ۲۴ هزار جانباز، یکهزار و ۸۱ آزاده و چهار هزار فرزند شهید شاغل در وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد این مهم نشان دهنده تدوین سند برای تکریم این افراد است.
وی، اجرای قوانین را از جمله مهمترین خواسته ایثارگران در ۱۲ شهرستان استان مرکزی عنوان کرد و گفت: اجرای قوانین، برقراری عدالت و پرهیز از تبعیض و ایستادگی در راه ولایت را به همراه دارد.
مشاور وزیر و مدیرکل امور ایثارگران وزارت جهاد کشاورزی یاد آور شد: در ابتدای دولت سیزدهم ۱۹ و هشت دهم درصد از برنامه ششم توسعه و قانون جامع ایثارگران محقق شده بود که اکنون به ۳۳ درصد افزایش یافته و تا اجرای کامل این قانون، فاصله زیادی وجود دارد.
قائدی عبدی گفت: در قانون هفتم توسعه در ۲ ماده به مباحث ایثارگران پرداخته شده که با پیگیریهایی که در شورای مشاوران و فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی انجام شد، اتفاقات مناسبی در این حوزه افتادهاست.
وی ادامه داد: برخی از برنامههای ششم توسعه در حوزه ایثارگران در برنامه هفتم توسعه لحاظ نشده بود که امید است با قول نمایندگان مجلس شورای اسلامی این مهم لحاظ شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: یک چهارم مفاخر کشور از استان مرکزی برخاسته که در راس آنان حضرت امام خمینی(ره) قرار دارد.
علی صفری افزود: استان مرکزی به عنوان استان صنعتی مشهور است و کشاورزی زیر سایه صنعت قرار دارد.
وی ادامه داد: ۶۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و سه میلیون تن محصولات کشاورزی تولید میشود و این استان در زمینه تولید کالای اساسی مازاد تولید داشته و این حوزه خودکفا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: عمل به قانون مجلس شورای اسلامی از جمله خواستههای ایثارگران است و با اجرای آن بخشی از مشکلات این افراد برطرف میشود.
استان مرکزی با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهرهبردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
این استان رتبه چهارم تولید بچه ماهی قزل آلا، رتبه اول در تنوع تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم تولید گلها شاخه بریده، رتبه سوم در تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انار کشور، رتبه ششم تولید پسته، مقام هشتم تولید گل محمدی، مقام نهم در تولید انگور، رتبه سوم در تولید لوبیا و رتبه پنجم در تولید جو را به خود اختصاص داده است.
استقرار ایستگاه انار ساوه، پژوهشکده گل و گیاهان زینتی محلات، ایستگاه ملی تحقیقات لوبیای خمین، وجود شعبه ششم تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، وجود ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی نیز از ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی استان مرکزی است.
نظر شما