سرهنگ نورالدین ناظمی روز پنجشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی در اراک افزود: نبود کمپ ماده ۱۶ در استان مرکزی یک معضل جدی بود که از ماه گذشته یک مرکز در روستای مالک آباد اراک با ظرفیت ۱۰۰ نفر راهاندازی شد اما این ظرفیت پاسخگو نیست.
وی بیان کرد: از ابتدای سال تحصیلی جاری طرح آرامش توسط پلیس فراجا با هدف پاکسازی اطراف محیطهای آموزشی ابلاغ شده که تاکنون سه مرحله در استان مرکزی به مرحله اجرا درآمده و با توفیقات زیادی همراه بود.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در راستای آموزش همگانی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و از ابتدای سال جاری تاکنون، ۵۹ کارگاهها مشاورهای در حوزه پیشگیری از اعتیاد در محلات حاشیه نشین این استان برگزار شده است.
سرهنگ ناظمی اظهار کرد: ارایه مشاوره فردی در مرکز پلیس و توسط کارشناس ارشد مشاوره به ۸۳۴ نفر، برگزاری ۲۵۴ کلاس در محیطهای آموزشی، برپایی ۳۴ نمایشگاه سیار شناخت انواع موادمخدر، حضور ۱۲ هزار و ۹۵۲ نفر در کلاسهای آموزشی، تهیه و توزیه هفت هزار و ۵۰۰ بروشور و نصب ۶۵ بنر آموزشی از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
وی عنوان کرد: یکی از راهکارها و شیوههای مبارزه با موادمخدر جمعآوری معتادین متجاهر است اما برای اینکه این افراد مجدد به اعتیاد رو نیاورند باید در مکان مناسب با زیرساختهای لازم نگهداری شوند و در طول مدت درمان، آموزشهای حرفهای برای این قشر برگزار شود.
رئیس پلیس مبازره با موادمخدر فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: سن معتادان متجاهر کاهش یافته و نیاز است خانوادهها آموزشهای لازم را در نحوه برخورد با فرزندانی که دچار اعتیاد شدهاند، فرا گیرند تا بتوانند این افراد را به موقع درمان کنند.
سرهنگ ناظمی گفت: بسیاری از معتادان به دلیل طرد شدن از سوی خانوادهها به متجاهر تبدیل میشوند و نیاز است خانوادهها پس از اطلاع از وضعیت اعتیاد فرزندان خود، برخورد صحیحی با آنها داشته باشند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما