به گزارش ایرنا، گلبهار خسروی روز شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته سوادآموزی در سنندج اظهار کرد:در سال جاری ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر حجم به ما ابلاغ شده که پنج هزار و ۳۰۰ نفر برای دوره سوادآموزی، چهار هزار و ۵۰۰ نفر برای دوره انتقال و چهار هزار نفر نیز برای دوره تحکیم است.
وی افزود: این سهمیه و حجم ابلاغی براساس تعداد بیسوادان، باقی مانده، در بین شهرستانها و مناطق استان توزیع شده است و باید در سال جاری زیرپوشش برود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: کلاسگذاری ما از شهریور آغاز و تاپایان آذر ادامه داشت که فرآیند آن در کل کشور با مشکلاتی مواجه بود و کند پیش می رفت؛ براین اساس مهلت کلاس گذاری تا ۲۹ دی ماه تمدید شده است.
وی به موانع و مشکلات پیش روی سوادآموزی استان اشاره کرد و گفت: عدم دسترسی کامل به آمار اسمی و مکانی افراد بیسواد و کم بیسواد، پراکندگی بیسوادان باقیمانده و مشکل در شناسایی، جذب و آموزش و نگهداشت افراد بیسواد و تقاضا محور نبودن سوادآموزی از جمله این مشکلات است.
خسروی عدم رغبت و انگیزه کافی سوادآموزان برای یادگیری، ثبت نام و شرکت در کلاس و مخالفت اعضای خانوادهها با حضور افراد بیسواد در کلاسها، حضور کم رنگ سوادآموزان در کلاسهای درس و غیبتهای مکرر و تغییر روشهای آموزش به شیوه تلفیقی را از دیگر مشکلات پیش روی سوادآموزان در استان اعلام کرد.
وی یادآور شد: از رسانه ها انتظار می رود در زمینه ترویج اهمیت، جایگاه و ضرورت سواد پایه، آشنایی جامه هدف با مهارت های مختلف و ایجاد زمینه و ترغیب و تشویق افراد بیسواد و کم سواد برای شرکت در کلاسهای سوادآموزی ما را یاری دهند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش کردستان همچنین به ارائه آماری مقایسه ای از وضعیت کنونی سواد استان با سال های قبل از پیروزی انقلاب پرداخت.
از اول تا هفتم دی ماه با عنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده است.
نظر شما