به گزارش خبرنگار ایرنا علی خانقایی روز شنبه در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در جنوب سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) افزود: افزایش زیرساختهای ارتباطی در روستاهای سیستان و بلوچستان به دلیل وجود چهار مرز رسمی با کشورهای افغانستان و پاکستان و تنها راه دسترسی کشورهای آسیای میانه به آبهای آزاد از طریق بندر چابهار، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی ادامه داد: بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور برای توسعه و بیشرفت، نیازمند ساخت راه مناسب هستند که از این میان، ۶۳۴ روستای آن در جنوب استان سیستان و بلوچستان واقع است.
مدیرکل دفتر ساخت و توسعه راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: هم اینک توزیع اعتبارات ساخت راه های روستایی در کشور بر اساس میزان برخورداری مناطق از راه های مناسب هست که در قالب اطلس روستایی به آن توجه ویژه شده است.
وی با اشاره به اولویت دهی سازمان به راه اندازی سیستمهای حمل و نقل هوشمند جادهای گفت: ایجاد تحول در زیربخش حمل و نقل جادهای به غیر از بکارگیری فناوریهای نوین و سامانههای حمل و نقل هوشمند امکانپذیر نیست و در این راستا به منظور کاهش زمان و هزینه و استفاده از تجربههای موفق دیگر کشورها، این مهم به طور ویژه در دستور کار این سازمان قرار دارد.
خانقایی از تلاش های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان در تمام بخش ها و جابه جایی زائران حسینی به ویژه شهروندان کشور همسایه پاکستان از پایانه مرزی ریمدان به مناطق غربی کشور قدردانی کرد.
توسعه حمل و نقل تعالی بخش اقتصاد
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای جنوب سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت خدمات راهداران گفت: هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری فرصت مناسبی است برای قدردانی از زحمات و خدمات راهداران خدوم و تلاشگر که زمینه پیشرفت و توسعه اقتصادی را فراهم می کنند.
شهرام مبارکی افزود: راهداران حافظان جان مردم در جادهها هستند و با توجه به این که نجات یک انسان برابر با نجات انسانیت و جامعه عنوان می شود، اهمیت کار این عزیزان مشخص میشود.
وی با اشاره به اهمیت راهها به عنوان سرمایه های ملی، حفظ و حراست از آنها را نیازمند فعالیت نیروهای متخصص و متعهد مطرح کرد که در این راستا راهداران پرتلاش میتوانند در حفظ و نگهداری از زیرساختها و منابع موجود مؤثر باشند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان با قدردانی از تلاش رانندگان بخش حمل و نقل بار و مسافر نیز گفت: رانندگان خوب، باتجربه و متعهد به قانون در جاده ها، مهمترین عامل تاثیرگذار در بخش حمل و نقل جاده ای هستند.
وی با بیان اینکه بخش حمل و نقل یکی از مولفههای توسعه، درآمدزایی و ارزش افزوده در هر کشوری به شمار میرود، افزود: توسعه بخش حمل و نقل به عنوان یک زیرساخت اساسی، موجب رشد و تعالی سایر بخشهای اقتصادی می شود.
به گزارش ایرنا در پایان این مراسم که با حضور ائمه جمعه اهل تسنن و تشیع شهرستان ایرانشهر، جمعی از مدیران و مسئولان و تشکل های صنفی بخش حمل ونقل جاده ای برگزار شد، از فعالان و تلاشگران عرصه راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب سیستان و بلوچستان تقدیر شد.
نظر شما