روح اله صالحی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر یک کلینک مشاوره با هفت مشاور در شهر زنجان فعال است و ۱۲ نفر دیگر نیز برای همکاری در این زمینه معرفی شده اند.
وی از جمله اهداف راه اندازی این کلینیک مشاوره را در مسیر توانمندسازی و تکریم ولی نعمتان تحت حمایت عنوان کرد و ادامه داد: توجه به مباحث فکری و فرهنگی و زمینه سازی برای توانمندسازی آنها همواره از اولویت های این نهاد بوده است و با راه اندازی کلینیک مشاوره از ظرفیت مشاوران نیکوکار در این حوزه بیشتر استفاده می شود.
صالحی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات فرهنگی به جامعه هدف، گفت: توانمندسازی فکری و فرهنگی نیازمندان یکی از اولویت های کمیته امداد بوده و مشاوره به عنوان پایه و اساس توانمندسازی فکری و فرهنگی آنها بسیار موثر است.
وی با بیان اینکه همه خدمات این نهاد با پیوست فرهنگی ارائه می شود تا زمینه توانمندسازی مددجویان تحت حمایت را تقویت کند، افزود: مشاوره و راهنمایی به عنوان یک خدمت فرهنگی تاثیر بسزایی در ارتقای مهارت های زندگی و ارتقای کیفیت سطح زندگی خانواده های تحت حمایت دارد.
اردوی راهیان پیشرفت برای دانش آموزان دختر مددجوی زنجانی برگزار شد
معاون فرهنگی کمیته امداد استان زنجان در این باره گفت: اردوهای راهیان پیشرفت با هدف حمایت و پشتیبانی از دانش آموزان هنرستانی و با همکاری یک موسسه شتابدهنده برگزار شد.
حجت الاسلام احمد جباری ضمن مهم دانستن آشنایی دانشآموزان با فضای کسبوکار مرتبط با رشته تحصیلی خود، گفت: در همین راستا با همکاری یک موسسه، اردوی راهیان پیشرفت برگزار شد.
وی افزود: این سلسله اردوها به همت موسسه شتابدهنده و کمیته امداد با هدف آشنایی دانشآموزان دختر هنرستانی تحت پوشش کمیته امداد با بازار کار رشتههای فنیوحرفهای و کار و دانش اجرا شد.
معاون فرهنگی کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اعزام ۶۴ دانش آموز دختر هنرستانی به اردوهای راهیان پیشرفت، گفت: در این اعزامها دانش آموزان با واحدهای تولیدی کارخانجات صنعتی و دانشگاههای مهارت محور آشنا میشوند.
وی ادامه داد: طی این اردو دانش آموزان استانهای مذکور از کارخانه های نوآوری بازدید کرده و با مشاهده این مکانها به آینده تحصیلی و ارتقای مهارت خود امیدوار می شوند و سعی میکنند بیش از گذشته از ظرفیتهای این مراکز و مجموعههای تولیدی و صنعتی در مسیر ارتقای آگاهی خود استفاده کنند.
نظر شما