علی باقری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، مدت زمان رسیدگی به درخواست متقاضیان بازنشستگی مشاغل سخت و زیانآور در سال ۱۳۹۹ را ۱۲۰ و در سال ۱۴۰۰ را ۷۰ روز اعلام کرد و اظهار داشت: با اهتمام دولت مردمی سیزدهم، این میزان در سال گذشته به ۵۰ روز کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا، تمام درخواست متقاضیان بازنشستگی مشاغل سخت و زیانآور پساز ۱۰ روز و طی فرآیندهای قانونی در محل ادره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بررسی و سپس در ادامه برای انجام مراحل قانونی به مرکز ارسال میشود.
وی همچنین از کاهش میانگین مدت زمان رسیدگی به پروندههای مربوط به کار و کارفرمایی در مراجع حل اختلاف کار این استان خبرداد و افزود: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۰، مدت زمان رسیگدی به اینگونه پرونده ها ۵۴ روز بود که با انجام تمهیدات لازم در دولت مردمی سیزدهم، این میزان در سال گذشته به ۲۰ روز کاهش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران همچنین از رشد سالانه اجرای طرح طبقه بندی مشاغل کارگاههای مشمول با هدف برقراری عدالت مردی در این استان خبرداد و بیان کرد: این طرح در سال ۱۳۹۹ در ۲۰۰ کارگاه اجرا شده بود که با پیگیری دولت مردمی سیزدهم در سال گذشته به ۲۶۰ کارگاه افزایش یافته است.
باقری، شمار تعاونیهای فعال در بخش صنعت را بیش از یکهزار و ۴۰۰ واحد، بخش کشاورزی ۲ هزار و ۱۹۷ و بخش خدمات را نیز با ۲ هزار و ۴۸۸ تعاونی ذکر کرد و گفت: در ۲ سال گذشته بیش از هفت هزار مورد از تعاونی مازندران نظارت و بازرسی شد.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما