علی باقری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای برقراری عدالت مزدی، در سال گذشته بیش از ۳۰ کارگاه و افزون بر ۳۰ هزار کارگر از مزایای طرح طبقهبندی مشاغل برخوردار شدند.
وی گفت: در سال گذشته برابر برنامه اعلامی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۳۰ واحد تولیدی در مازندران نسبت به انعقاد قرارداد و اجرای طرح طبقه بندی مشاغل با دفاتر مشاوره فنی طرح مورد تایید این وزارتخانه، اقدام کردند.
این مقام مسوول از کسب مقام و رتبه نخست مدیریت روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران برای دومین سال متوالی در سطح کشور خبرداد و اظهار کرد: هم اکنون ۳۰ هیات تشخیص و ۲۵ هیات حل اختلاف در این استان مشغول فعالیت هستند.
باقری با بیان اینکه با تلاش همکاران در حوزه روابط کار این اداره کل و با برگزاری کارگاههای آموزشی قانون کار در سطح استان، میانگین مدت زمان رسیدگی به شکایات، به ۲۰ روز کاهش یافت، خاطرنشان کرد: مدت زمان رسیدگی به شکایات در مازندران از میانگین کشور نیز پایینتر است و تحقق این امر مرهون تلاش شبانه روزی کارکنان این نهاد است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تصریح کرد: تاکنون افزون بر ۳۰ آییننامه انضباط کار، ۲۰ پاداش افزایش تولید، حدود ۴۰۰ طرح خدماتی و حدود ۱۰۰ فقره صلاحیت برای شرکتهای خدماتی تامینکننده نیروی انسانی در دستگاههای اجرایی و شرکتهای دولتی مازندران صادر شده است.
باقری ادامه داد: بیش از ۱۱۷ هزار کارگاه مشمول قانون کار و ۷۲۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی در مازندران مشغول فعالیتند استان داریم.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما