انتظار ۱۰ ساله برای تکمیل ساختمان انتقال خون کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج- ایرنا- عملیات اجرایی ساختمان انتقال خون کهگیلویه و بویراحمد در شهر یاسوج سال ۹۲ آغاز شد اما با گذشت حدود ۱۰ سال کار ساخت این ساختمان اتمام نیافته است و همچنان مردم استان چشم انتظار تکمیل این طرح هستند.

به گزارش ایرنا، دولت سیزدهم با رویکرد محرومیت زدایی وعدالت محوری توانسته اعتماد آفرینی و امید را در دل مردم زنده کندبه طوری که در مدت ۲ سال اخیر با سفر به مناطق مختلف مانند کهگیلویه وبویراحمد و توجه به طرحهای نیمه تمام به ویژه درحوزه سلامت سبب امیدواری شده است.

کهگیلویه و بویراحمد به عنوان استانی نوپا همچنان از داشتن برخی زیرساخت های درمانی و بهداشتی محروم است و هنوز عده ای در گوشه و کنار این دیار، در سایه برخی کمبود ها و نداشته ها جان می سپارند، به همین علت دولت در تلاش است تا با تکمیل طرح های در دست اجرا گامی بلند به سوی شاخص های سلامت استان بردارد.

پس از سفرهای اول و دوم رئیس جمهور به استان، طرح های راکد عمرانی در حوزه درمان در استان کهگیلویه و بویراحمد تعیین تکلیف شده اند و ساخت این تعداد طرح از سر گرفته شده و تکمیل آن ها جزو اولویت های دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گرفته است.

یک گام تا تکمیل پروژه زنگ زده انتقال خون

هم اکنون اداره کل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد در یک ساختمان پیش ساخته با فضای نامناسب و ناکافی فعالیت دارد و با مشکلات زیادی مواجه است.

با توجه به نیاز دانشجویان و روند مهاجرت به یاسوج تکمیل ساختمان انتقال خون نیاز ضروری استان است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه های ساختمان انتقال خون استان که در سال ۹۲ کلنگ زنی و سال ۹۵ عملیات اجرایی آن آغاز شده بود و به صورت نیمه تعطیل درآمده بود جانی دوباره گرفته است.

سعید جاودان سیرت تصریح کرد: تکمیل ساختمان انتقال خون استان با زیر بنای سه هزار و ۳۱۵ متر مربع و با اختصاص ۵۰ میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: این طرح از ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی هم اکنون به ۸۵ درصد رسیده است و مبلغ ۵۰ میلیارد ریال مصوب سفر نخست رئیس جمهور جذب شده است.

احداث این ساختمان نقش ارزنده ای در ارتقای شاخص های مورد نیاز این اداره متولی دارد.

انتقال خون کهگیلویه و بویراحمد در زمینه ساختمان مشکل دارد

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سازمان انتقال خون استان در حوزه ساختمان های اداری و مراکز فراورده های خونی دچار مشکلات عمده در سطح استان و شهرستان ها است.

سید رضا غلامی سوق افزود: توسعه فضای فیزیکی ساختمان‌های انتقال خون مرکز استان و شهرستان‌های مختلف استان از نیازهای توسعه زیرساخت‌های انتقال خون در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی بیان کرد: ساختمان در حال ساخت این سازمان در مرکز استان نیاز به اعتبار برای تکمیل دارد. سازمان انتقال خون یکی از مراکز حیاتی در سطح استان و کشور است.

تکمیل ساختمان انتقال خون استان نیازمند اعتبار

مدیرکل انتقال خون کهگیلویه و بویراحمد گفت: بهره برداری از ساختمان انتقال خون ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

عباس رضایی افزود: به شرط همکاری همه جانبه مدیران استانی و ستادی امیدواریم ساختمان جدید انتقال خون تا دهه‌ی فجر به بهره برداری اولیه برسد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ساختمان انتقال خون استان بیش از ۸۵ درصد پیشرفت دارد، اضافه کرد: ساختمان جدید انتقال خون استان حدود ۱۰ سال است با وجود پیگیری مدیران کل در ادوار گذشته به بهره برداری نرسیده بود با پیگیری‌های انجام شده مجدد فعال شد.

مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با رایزنی‌هایی که اخیرا با سازمان برنامه و بودجه، سازمان انتقال خون ایران و دانشگاه علوم پزشکی به عنوان کار فرما داشته ایم اعتبار جدید تخصیص شده و در مسیر بهره برداری قرار گرفته است.

رضایی تاکید کرد: برای این ساختمان حدود ۱۱۰ میلیارد ریال هزینه شده است، با توجه به نیاز تجهیزاتی استاندارد و متناسب با شرایط روز بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار مورد نیاز است.

وی بیان کرد: ساخت این ساختمان در سفر ریاست جمهوری دولت دهم در سال های ۸۹-۹۰ مصوب شده و در سال ۹۲ کلنگ زنی رسمی آن آغاز شده بود که امیدواریم بعد از چندین سال شاهد بهره برداری از این طرح برای خدمات شایسته به مردم استان باشیم.

 سه پایگاه انتقال خون در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که در شهرهای یاسوج، دهدشت و دوگنبدان مستقر هستند.

روند جرای طرح های بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد در مدت دو سال اخیر شتاب خوبی گرفته است و با تلاش جهادی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان کهگیلویه و بویراحمد و حمایت استاندار در راستای اقدامات دولت مردمی درآینده نزدیک تکمیل، تجهیز و آماده خدمت رسانی می شوند.

توجه به طرح های نیمه تمام به ویژه درحوزه سلامت سبب امیدواری مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه در مناطق روستایی و صعب العبور شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha