دکتر محمدجواد امیری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بعد آن به ترتیب نوجوانان و جوانان بیشترین تعداد دریافت کننده این خدمات هستند.
وی در تبیین محتوای پایش خدمات ارایه شده از ابتدای امسال گفت: ۷۵ درصد آسیبدیدگان مردان و بیشترین آسیب دیدگان نیز، به ترتیب رانندگان، سرنشینان و عابران پیاده هستند.
رییس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: رتبه نخست حوادث در محدوده دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه به خودروهای سبک و موتورسیکلتها اختصاص دارد و البته از ابتدای امسال تاکنون به سرنشینان ۲ دستگاه اتوبوس واژگون شده نیز امدادرسانی شده است.
امیری تعداد امدادرسانی اورژانسی ناشی از حوادث ترافیکی در مدت یاد شده را بیش از سه هزار و ۳۰۰ مصدوم اعلام و اظهار کرد: از این تعداد، بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ مصدوم توسط اورژانس پیش بیمارستانی به بیمارستانهای تحت پوشش منتقل شدند.
وی تعداد تصادفات را نزدیک به ۲ هزار مورد اعلام کرد و افزود: بیشتر مصدومان مربوط به شهرستان تربتحیدریه و ۲ شهرستان مهولات و زاوه، به ترتیب با ۱۸ و ۱۲ درصد هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۷۳ هزار و ۳۱۳ نفر جمعیت این سه شهرستان در استان خراسان رضوی خدمات میدهد که از این تعداد ۱۸۷ هزار و ۱۷ نفر در نواحی روستایی سکونت دارند.
این دانشگاه ۲۷۲ تخت در بیمارستان امام حسین (ع)، ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
نظر شما