به گزارش ایرنا کریدور بزرگراهی نوار ساحلی کشور به طول یکهزار و ۸۵۰ کیلومتر از پسابندر در استان سیستان و بلوچستان آغاز و پس از عبور از استانهای هرمزگان و بوشهر به شلمچه در استان خوزستان منتهی میشود.
۳۱۲ کیلومتر از این کریدور در سیستان و بلوچستان واقع شده که ۹۱ کیلومتر آن در حال بهره برداری است، ۲۰۵ کیلومتر از طول این کریدور بزرگراهی در دست اجرا و ۱۶ کیلومتر در انتظار مناقصه قرار دارد.
همچنین در راستای تکمیل کریدور بزرگراهی نوار ساحلی کشور در سیستان و بلوچستان قطعه دوم کاروان-کنارک به طول ۲۲ کیلومتر به ارزش ۶ هزار میلیارد ریال، باند دوم چابهار-کنارک به طول ۱۸ کیلومتر به ارزش پنج هزار میلیارد ریال همراه با قطعه اول چابهار-پسابندر به طول ۱۸ کیلومتر به ارزش ۱۰هزار میلیارد ریال در جریان سفر امروز وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.
کریدور جنوب-شمال شرق کشور به طول یکهزار و ۷۷۱ کیلومتر از بندر چابهار در استان سیستان و بلوچستان آغاز و پس از عبور از استانهای خراسان جنوبی و خراسان رضوی به پایانههای مرزی سرخس و باجگیران در شمال شرق کشور متصل میشود.
در همین راستا، ۶۴۶ کیلومتر از این کریدور در استان سیستان و بلوچستان واقع شده است که ۱۲۳ کیلومتر آن در دست بهره برداری، ۲۰۵ کیلومتر این کریدور بزرگراهی در دست ساخت و ۳۱۸ کیلومتر دیگر در دست مطالعه قرار دارد.
در راستای تکمیل کریدور جنوب - شمال شرق در استان سیستان و بلوچستان قطعه اول چابهار- ایرانشهر به طول ۱۷ کیلومتر به ارزش چهار هزار میلیارد ریال، قطعه سوم خاش – ایرانشهر به طول ۱۱ کیلومتر به ارزش ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال همراه با قطعه چهارم خاش- ایرانشهر به طول ۱۰ کیلومتر به ارزش ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.
استان سیستان و بلوچستان و بندر چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور، درگاه ایران به آسیای جنوب شرقی از طریق اقیانوس هند بوده و این استان مبدا کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور و کریدور بزرگراهی جنوب به شمال شرق کشور است.
وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان سیستان و بلوچستان پس از این افتتاح از پروژههای بندر شهید بهشتی به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور و سپس از راه آهن در حال ساخت چابهار به خاش بازدید خواهد کرد.
نظر شما