به گزارش خبرنگار ایرنا، سید علیرضا موسوینژاد روز سهشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: امتحانات نهایی برای پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم در خرداد سال آینده برگزار میشود و تعداد دروس نهایی به ۱۳۰ عنوان خواهد رسید لذا با توجه به افزایش تعداد دانش آموزان و حوزههای امتحانی مشارکت همه دستگاههای اجرایی نیاز است.
وی اظهار کرد: حوزههای تصحیح هم امسال افزایش خواهد یافت که باید در زمینه تجهیزات پشتیبانی لازم انجام شود و ۲۰۰ حوزه امتحانی برای پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم همچنین ۱۶۰ حوزه تصحیح در ۱۲ شهرستان و منطقه استان پیش بینی شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: برای پایش تصویری حوزههای امتحانی، تامین دستگاه اسکنر و چاپگر، تجهیزات صوتی و دیگر ملزومات حدود ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.
وی با بیان اینکه در حفظ امنیت مبادی حوزههای امتحانی نیازمند همکاری فراجا و سایر نهادهای انتظامی هستیم افزود: پایداری برق حوزههای آزمون و تامین اینترنت مناسب از دیگر نیازهاست که باید با آموزش و پرورش همکاری شود.
موسوینژاد با بیان اینکه وزارت آموزش و پروش به حوزههای امتحانی استان ۳۷ میلیارد ریال کمک کرده است ابراز امیدواری کرد: با مساعدت استاندار خراسان جنوبی، بخشی از نیازها تامین شود.
وی همچنین گفت: در راستای جبران کمبود نیروی انسانی برای افزایش سهمیه ماده ۲۸ و خرید خدمات آموزشی با وزارتخانه مکاتبه شده که منتظر پاسخ هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اضافه کرد: ۶۰۰ میلیارد ریال نیز برای تجهیز پژوهشسراهای استان از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در سوادآموزی جزو استانهای برتر است و رتبه چهارم را دارد گفت: ۹۸ درصد جامعه هدف ۱۰ تا ۴۹ سالگی تحت پوشش سوادآموزی قرار گرفتهاند.
موسوینژاد ادامه داد: امسال سه هزار و ۷۰۰ نفر در برنامه ابلاغی داریم که باید تحت پوشش سوادآموزی قرار بگیرند.
وی با تاکید بر توجه به هوش مصنوعی، نقش آفرینی آن در آینده نظام تعلیم و تربیت و فرآیند یاددهی و یادگیری گفت: موظف هستیم در مورد دستیابی به هوش مصنوعی با توجه به توانمندیهای دانش آموزان نخبه و معلمان اندیشمند تلاش کنیم و به منویات مقام معظم رهبری در قرار گرفتن ایران اسلامی جزو ۱۰ کشور اول دنیا از این حیث جامه عمل بپوشانیم.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تجهیز سایت رایانه ۳۷۳ دبیرستان دوره اول متوسطه در بازه زمانی چهار سال به عنوان اولین گام در مسیر دستیابی به این هدف یاد کرد و افزود: تحقق این هدف در استان نیازمند مشارکت همه دستگاههای اجرایی و نهادهای سهیم و موثر در امر تعلیم و تربیت است.
وی اظهار کرد: در صورت تجهیز سایت رایانه این تعداد دبیرستان، امکان آموزش و توانمندسازی علمی، فنی و مهارتی دانش آموزان در زمینه برنامه نویسی، دستیابی به هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال از طریق انجام پروژههای آزادکاری، تولید محصولات نوآورانه و توسعه صنعت نرم افزاری متناسب با نیاز دانش آموزان فراهم میشود.
معاون ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی هم در این نشست گفت: اعتباراتی که برای مهدهای کودک به بهزیستی اختصاص یافته باید به آموزش و پرورش بازگشت داده شود زیرا اکنون متولی بهزیستی نیست.
مهدی حسنی با اشاره به اینکه از ۸۰۰ پیش دبستانی موجود در استان ۴۳۰ مورد تحت نظارت آموزش و پرورش هستند افزود: تدوین اطلس کودکی استان نیازمند تعامل و همکاری دیگر دستگاههای اجرایی است.
وی گفت: نیاز است برای تامین یک وعده غذای گرم در مهدهای کودک و پیش دبستانیها سرفصل اعتباری مشخص شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی هم گفت: دهه فجر امسال ۲۲ پروژه آموزشی در سطح استان به بهرهبرداری میرسد.
حامد رخسارپور افزود: ۱۰۰ کلاس درس برای شهرستان بیرجند تا مهر سال آینده احداث میشود تا بخشی از کمبودهای آموزشی در مرکز استان را بتوان جبران کرد.
وی گفت: در سایتهای نهضت ملی مسکن نیز پیش بینی ۸۰ هزار دانش آموز انجام شده لذا ۲۰۰ مدرسه ۱۲ کلاسه در این سایتها نیاز است که در صورت مشارکت راه و شهرسازی و کمک خیران میتوان برای احداث حداقل یک سوم این تعداد برنامهریزی کرد.
نظر شما