به گزارش ایرنا، خسرو کیانی روز چهارشنبه در تشریح آخرین اعتبارات تخصیص یافته برای مدیریت بحران استان افزود: از این مبلغ یکهزار و ۷۲۰ میلیارد ریال در قالب اعتبار تملک در ۲ مرحله با هدف جبران خسارت و پیشگیری در بخشهای لایروبی و ساماندهی مسیلها در بخش روستایی و شهری و رودخانهها ابلاغ و از سوی دستگاههای اجرایی انجام شد.
وی اضافه کرد: با اختصاص این میزان،حدود ۲۳۵ پروژه اولویتدار در چهارمحال و بختیاری شناسایی و تامین اعتبار شد.
کیانی ادامه داد: افزون بر این ۶۲۰ واحد مسکونی تخریب شده ناشی از سیل سال گذشته با کمک تامین تسهیلات و کمک بلاعوض در حد سفتکاری و نازککاری قرار دارند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین یک هزار و۸۳۰ واحد تسهیلات معیشتی و در بحث تعمیراتی نیز به همین تعداد تامین شده است.
وی یادآور شد: افزون بر کمکهایی که از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی و سایر مراجع حمایتی به خصوص در بخش شیلات که بیشترین خسارت وارد شد اختصاص یافت.
کیانی افزود: یکهزار و ۳۰ میلیارد ریال خسارت ناشی از سیل در بخش کشاورزی از طرف صندوق بیمه محصولات کشاورزی به خصوص در بحث شیلات که بیشترین خسارتها را متحمل شدند پرداخت شده است.
وی یادآور شد: همچنین از محل بند خ ماده ۳۳ قانون تمدید وام کشاورزان، خسارت دیدگان و امحال سود تسهیلات و دیرکردها تامین شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ – ۱۴۰۲، حوادث طبیعی مهمی در این استان اتفاق افتاد گفت: سیل مرداد ۱۴۰۱ و تنش آبی به دلیل گل آلود شدن مخازن و منابع آبی استان که ۵۰ درصد جمعیت استان را تحت تاثیر قرار داد.
به گزارش ایرنا، سیلاب تابستانی مانسون مردادماه پارسال، چهارمحال و بختیاری را تحت تاثیر خود قرار داد و منجر به وقوع سیلاب و وضعیت بحرانی در تمامی شهرستانهای این استان شد و خسارتهای بسیاری بهویژه در روستای بارده شهرستان بن به بار آورد.
روستای بارده شهرستان بن در ۵۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما