حسین محمدی در گفتوگو با خبرنگار کتاب ایرنا، با تاکید بر قانون برگزاری انتخابات در فواصل چهارساله گفت: در تمام کشورها، زمان برگزاری انتخابات در قانون مشخص میشود و در قانون کشور ما نیز برای انتخابات مجلس شورای اسلامی، نهاد ریاست جمهوری و همچنین هیات مدیرها اتحادیهها، موعد چهار ساله مشخص شده است. در حالی که گروهی در اتحادیه چاپخانهداران تهران مانع انجام انتخابات به موقع میشوند.
عقب افتادن انتخابات در اتحادیه چاپخانهداران تهران را میتوان نتیجه اقدامات افرادی که اطلاع کافی از مسائل ندارند، دانست
به گفته این پیشکسوت حوزه چاپ، عقب افتادن انتخابات در اتحادیه چاپخانهداران تهران را میتوان نتیجه اقدامات افرادی که اطلاع کافی از مسائل ندارند، دانست؛ در حالی که انتخابات اتحادیهها در هر شرایطی باید چهار سال یکبار برگزار شود.
مدیرعامل چاپ تک، درباره انگیزه به تعویق انداختن انتخابات اتحادیه چاپخانهداران تهران بیان کرد: برنامهریزی کردهاند تا انتخابات به تعویق بیفتد، زیرا اگر انتخابات در موعد قانونی آن یعنی تیر ۱۴۰۲ برگزار میشد، رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران، اتاق اصناف و هم اتحادیه چاپخانهداران تهران را از دست میداد؛ در نتیجه تلاش زیادی کردند تا انتخابات عقب بیافتد.
او افزود: اگر انتخابات این اتحادیه به تعویق بیافتد ممکن است بتوانند دو دوره ریاست را به سه دوره تبدیل کنند. این مساله را در مجلس پیگیری میکنند و برای رسیدن به آن به رای بیش از دو سوم اعضا نیاز دارند، برای همین تلاش دارند تا صحافان را با اتحادیه چاپخانهدارن ادغام کنند. باید هرچه زودتر مانع وقوع چنین اتفاقی شد.
باید هرچه زودتر مانع شکلگیری مافیا در میان چاپخانهداران شد
محمدی با اشاره به اصلاحیه ارائه شده به مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از برخی عملکردها گفت: در همه جای دنیا، قانون توسط مجلس تعیین و از طریق دولت، اجرا میشود. اما گویا کار به جایی رسیده که قانون را جای دیگری مینویسند و بعد به مجلس ابلاغ میکنند!
او همچنین درباره عواقب ادغام اتحادیه صحافان با چاپخانهداران تهران گفت: پیش از این چنین اقدامی در قم انجام شد و ۱۲ سال است هر رئیسی که در اتحادیه قم انتخاب میشود، از صحافان است و این مسأله باعث تضعیف صنعت چاپ در آن استان شده است.
میدانم میخواهند صحافان هم در اتحادیه چاپخانهداران قرار بگیرند تا از رای آنها به نفع خود استفاده کنند
مدیرعامل چاپ تک با بیان اینکه افرادی در صنف چاپخانهداران برای ادغام این صنف با صحافان تلاش میکند، افزود: به عنوان فعالان حوزه چاپ توماری تهیه و مخالفت خود را با این ادغام اعلام کردیم. میدانم میخواهند صحافان هم در اتحادیه چاپخانهداران قرار بگیرند تا از رای آنها به نفع خود استفاده کنند اما چنین اقدام غیرمسئولانهای به صنف چاپخانهداران ضربه میزند.
محمدی با اشاره به برخی اقدامات در سالهای اخیر توضیح داد: بیاحترامی، نادیده گرفتن جایگاه وزارت ارشاد و مدیران این وزارتخانه و اتهامزنی به برخی از آنها، اتفاقاتی بود که پیش از این باید با آنها برخورد میشد. در جلسهای با معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دراینباره گفتوگو کردم. او گفت که این مسائل توسط دفتر حقوقی این وزارتخانه پیگیری میشود. اما ظاهرا رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران اسبش را زین کرده و هر کار دلش میخواهد، انجام میدهد.
این پیشکسوت حوزه چاپ با تاکید برلزوم نظارت بر فعالیت تمام افراد، ادامه داد: حتی اقدامات رئیس جمهور مورد نظارت و ارزیابی قرار میگیرد، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محدودیتهایی برای اقداماتش دارد، چطور است که یک فرد هر کاری خواست، میتواند انجام دهد؟ باید هرچه زودتر مانع شکلگیری مافیا در میان چاپخانهداران شد.
مدیرعامل چاپ تک همچنین با اشاره به نمایشگاه چاپ تهران که رئیس اتحادیه چاپخانهداران و رئیس اتحادیه صحافان، شراکتا و به شکل خصوصی برگزار میکنند، گفت: این نمایشگاه چندین سال است که به اسم اتحادیهها و به کام افراد برگزار میشود. رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران تمام اعضا را نادیده گرفته و به نفع خود از این نمایشگاه بهرهبرداری میکند. این در حالی است که حتی به چاپخانهداران اجازه شرکت در دیگر نمایشگاههای این حوزه را نمیدهد و آنها را تهدید میکند که اگر در دیگر نمایشگاهها شرکت کنند، امکان شرکت در نمایشگاه بینالمللی چاپ تهران را از دست خواهند داد.
پیش از این ایرنا در گزارشی تفصیلی به این موضوع پرداخته اشت.
نظر شما