۷ دی ۱۴۰۲، ۲۳:۵۵
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85336749
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وزارت دارایی آلمان ۴.۱ میلیارد یورو دارایی روسیه را مسدود کرد 

تهران-ایرنا- سخنگوی وزارت دارایی آلمان در یک نشست خبری به خبرنگاران گفت: آلمان دارایی های روسیه به ارزش حدود ۴.۱ میلیارد یورو را  در چارچوب تحریم های اتحادیه اروپا مسدود کرده است.

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از خبرگزاری "تاس", وی توضیح داد: این اقدام شامل تمام دارایی های تحت تحریم روسیه از جمله پول های مسدود شده، منابع اقتصادی افراد و دارایی های بلوکه شده بانک مرکزی روسیه می شود.

دفتر دادستان کل آلمان پیشتر اعلام کرد که برای کسب مجوز جهت مسدود کردن دارایی های روسیه به ارزش بیش از ۷۲۰ میلیون یورو به دادگاه مراجعه کرده است.

به گزارش ایرنا, روزنامه «فایننشال تایمز» امروز (پنجشنبه) گزارش داد که ایالات متحده پیشنهاد کرده است که گروه هفت (G۷) راه‌هایی را برای مصادره ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های روسیه بررسی کند.

فایننشال تایمز نوشت: از آنجایی که متحدان [کی‌یف] عجله دارند تا به موقع درباره برنامه‌ای برای دومین سالگرد حمله روسیه به اوکراین توافق کنند، آمریکا پیشنهاد کرده است که کارگروه‌هایی از کشورهای عضو گروه هفت، راه‌هایی را برای مصادره ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده مسکو، بررسی کنند.

بر اساس این گزارش، ایالات متحده با حمایت انگلیس، ژاپن و کانادا پیشبرد اقدامات مقدماتی را مطرح کرده است تا گزینه‌هایی برای رهبران گروه هفت آماده شود که در نشست احتمالی در ۲۴ فوریه (۵ اسفند) بررسی شوند.

در حالی که هنوز هیچ تصمیمی اتخاذ نشده و این موضوع به شدت در پایتخت‌های اروپایی مورد بحث است، تسریع در پرداختن به مصادره دارایی‌های مسکو برای اوکراین، اهمیت فزاینده آن برای غرب را آشکار می‌کند.

گزینه‌های مختلفی در پایتخت‌های غربی در حال بررسی است، از مصادره مستقیم و خرج کردن دارایی‌های بانک مرکزی روسیه تا بهره‌برداری از درآمدهای حاصل از دارایی‌های مسدود شده یا استفاده از آنها به عنوان وثیقه برای وام‌ها.

از سوی دیگر نشریه پولیتیکو پیشتر نوشته بود: مقامات اتحادیه اروپا ماه‌هاست که در حال بررسی راه هایی برای استفاده از درآمد ناشی از دارایی های روسیه به ارزش تقریبی ۳۰۰ میلیارد دلار هستند که بعد از آغاز جنگ جمع‌آوری شده است. اما این طرح با انتقادهایی از سوی برخی دولت‌های اروپایی مانند فرانسه و آلمان مواجه شده زیرا آنها نگران آن هستند که این اقدام باعث بی‌ثباتی در ارز یورو شود.

در حالی که کشورهای غربی به حمایت‌های مالی و نظامی از اوکراین ادامه می‌دهند، روسیه با تحریم‌های اقتصادی گسترده غرب و کنترل صادرات توسط ایالات متحده، اتحادیه اروپا و دیگر متحدانش مواجه بوده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز ۲۱ فوریه سال ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

سه روز پس از آن یعنی پنجشنبه پنجم اسفند سال ۱۴۰۰، پوتین عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد و این جنگ همچنان ادامه دارد.

ضد حمله تابستان اوکراین در پایان سال ۲۰۲۳ نتیجه چندانی به همراه نداشت و حالا با وجود خستگی اوکراین و عدم تمایل کشورهای غربی برای حمایت از کی‌یف باید انتظار یک جنگ طولانی را کشید. کشورهای اتحادیه اروپا متعهد شده اند تا پایان سال آینده میلادی حدود یک میلیون گلوله توپخانه در اختیار اوکراین قرار دهند که با وجود تبدیل شدن جنگ به جنگی فرسایشی عملی شدن این وعده بعید به نظر می‌رسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha