نماینده فلسطین: اسرائیل نباید از عواقب حملاتش در امان بماند

نیویورک – ایرنا- نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در آخرین نشست شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۲۳ میلادی بیان اینکه رژیم اسرائیل به «امید » حمله می کند اما امید زنده خواهد ماند، تاکید کرد: اسرائیل نباید از عواقب  حملات خود در امان بماند.

به گزارش خبرنگار ایرنا از سازمان ملل، نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در آخرین شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد وضعیت فلسطین در سال ۲۰۲۳ میلادی با اشاره به جنایات رژیم اسرائیل، به ادعای این رژیم مبنی بر اینکه «اخلاق‌ترین ارتش» جهان است، بشدت انتقاد کرد و گفت اسرائیل منتقدان اقدامات خود را یک مشکل می‌داند، اما به عملکرد خود هیچ نگاهی نمی کند.

این دیپلمات فلسطینی گفت تمام خواسته‌های شورای امنیت مستلزم آتش‌بس است که اسرائیل از آن حمایت نکرده است.

نماینده فلسطین خاطرنشان کرد که خشونت در نهایت پایان خواهد یافت، اما چگونه نسل کشی فراموش خواهد شد؟ چگونه به درخواست های "نژادپرستانه" برای شمارش مردگان خود و فراموش کردن آنها پاسخ خواهیم داد؟

این مقام فلسطینی تاکید کرد: نباید اجازه داد که اسرائیل از عواقب حملاتش مصون بماند و اگر از فلسطینی ها انتظار می رود که «از انتقام جویی بپرهیزند»، باید عدالت ملموس برقرار شود.

دیپلمات فلسطینی تصریح کرد: اسرائیل "به امید حمله می کند" اما امید زنده خواهد ماند.

نماینده فلسطین با اشاره به خشونت‌های اخیر و بی‌سابقه در کرانه باختری، گفت: اسرائیل به‌جای اتخاذ تدابیری برای پایان دادن به آن، سازمان ملل را به دلیل گزارش این خشونت‌ها مورد انتقاد قرار می دهد و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل صلح را برای همه به خطر می اندازد.

این دیپلمات فلسطینی تاکید کرد که حقوق و تعهدات باید ادغام شوند و فلسطینی ها یک بار دیگر از قتل عام جان سالم بدر خواهند برد اما هیچ راهی برای بازگرداندن کودکان مرده وجود ندارد. اگر آزادی تضمین نشود، دور بعدی خشونت احتمالاً بدتر خواهد بود.

خالد محمد الخیاری دستیار دبیرکل سازمان ملل در امور خاورمیانه، آسیا و اقیانوسیه روز جمعه به وقت محلی در آخرین نشست شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۲۳ درباره وضعیت فلسطین درخواست دبیرکل سازمان ملل برای آتش بس فوری بشردوستانه را تکرار کرد و در مورد "گسترش منطقه ای درگیری ها" به دلیل "اشتباه محاسباتی" ناشی از درگیری ها در سراسر "خط آبی لبنان و اسرائیل" هشدار داد.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون ۲۱ هزار و ۳۲۰ فلسطینی بر اثر حملات رژیم اسرائیل به شهادت رسیده و تعداد مجروحان نیز به ۵۵ هزار و ۶۰۳ نفر رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha