به گزارش ایرنا، محمدرضا حسین نژاد روز شنبه در ستاد جوانی جمعیت خراسان شمالی اظهار کرد: اکنون خانواده های مشمول زیادی در انتظار دریافت زمین رایگان جوانی جمعیت هستند که باید با بررسی کارشناسی زمین های قابل واگذاری به آنها در هر شهرستان تعیین شود.
وی افزود: اگر زمین قابل واگذاری در مرکز استان برای آنها وجود نداشته باشد باید زمین های جایگزین به آنها پیشنهاد شود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی با هشدار به بانک ها در اجرای طرح جوانی جمعیت، گفت: پرداخت وام های تکلیفی همچون وام ازدواج و فرزندآوری وظیفه بانک ها است و هیچگونه کوتاهی در این امر پذیرفته نیست.
حسین نژاد افزود: بانک هایی که در حوزه پرداخت تسهیلات تکلیفی کم کاری کرده اند باید سریعا دلایل خود را به صورت کتبی اعلام کنند.
حسین نژاد خاطرنشان کرد: چالش فعلی کشور در حوزه جمعیت است و برای تشویق مردم به فرزندآوری قانون گذار وظایفی برای هر یک از دستگاه ها مشخص کرده بنابراین کم کاری برخی بانک ها در پرداخت وام های فرزندآوری به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
هدیه «لبخند مادری» به ۳۰۰ خانواده دارای سه فرزند
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) خراسان شمالی نیز گفت: از سال گذشته تاکنون ۳۰۰ خانواده خراسان شمالی از هدیه «لبخند مادری» بهره مند شده اند.
محمدنبی شکیبایی با بیان اینکه ارزش هر بسته لبخند مادری ۷۰ میلیون ریال است، افزود: هر بسته شامل ۴۰ قلم مورد نیاز مادر و کودک از جمله انواع پوشاک، حوله، تب سنج، پتو و لوازم بهداشتی و سایر اقلام است.
وی ادامه داد: طرح لبخند مادری با هدف تشویق به فرزندآوری و حمایت از خانوادههای دارای بیش از سه فرزند آغاز شده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) خراسان شمالی یادآور شد: این بسته ها از سوی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) به خانواده ها اهدا و شناسایی آنها توسط گروه های جهادی با اولویت مناطق محروم و حاشیه شهر انجام می شود.
شکیبایی با بیان اینکه به زودی کلینیک پشتیبانی جمعیت در استان راه اندازی می شود، گفت: خراسان شمالی دومین استانی است که مرکز درمانی پشتیبایی جمعیت با حمایت های بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) در آن بهره برداری خواهد شد.
قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در جلسه مورخ ۲۴ مهرماه ۱۴۰۰ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید.
خراسان شمالی در میزان ناباروری جزو استان های با خطر متوسط قرار دارد به گونه ای که نرخ باروری در استان ۲.۱ درصد است.
استان خراسان شمالی حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون طرح سنجش ناباروری در شهرهای بجنورد، شیروان، راز و جرگلان و فاروج در حال اجرا است.
نظر شما